7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Speciális kozmetológia

A világban terjedő “örökké fiatal” eszme óriási beruházásokat indított meg egy új piacon, amelynek középpontjában a korosodást megállító kezelések állnak. A lézertechnológia legújabb fejlesztéseinek köszönhetően végre egy hosszabban tartó és tudományosan is bebizonyítható módszert hoztak létre a bőr természetes szépségének helyreállítása érdekében. A különböző programokat bárki igénybe veheti, most némi segítséggel szolgálhatok a döntésben is!

Szakszerű támogatás

Mielőtt bármilyen kezelés alá vetné magát, bizonyosodjon meg arról, hogy jó kezekben van! Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó 1988-ban diplomázott a Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán, bőrgyógyász-kozmetológus szakon. Ő már olyan referenciákkal bír, mint a Zalaegerszegi Megyei Kórház, Keszthelyi Kórház- Rendelőintézet Bőrgyógyászati szakrendelője vagy a Szentgotthárdi Rendelőintézet. Egy ilyen referencialista után valószínűleg nyugodt szívvel fordulna Ön is hozzá!

Megfiatalító programok

Hallott már a Gyengéd megfiatalodás® programról? Ha szeretné az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát elérni, akkor ismerkedjen meg komolyabban a témával!

A lézernyaláb segítségével egy regenerációs láncolatot indítanak el a kötőszöveti sejtekben, ennek eredményeképpen akár fél évig egészségesebb kollagént kezd termelni a bőr, így tovább fiatalodik. Az eredmény természetesen hosszú távú.

A program büszkélkedhet egy különleges kezeléssel, a ránceltávolító és bőrmegújító TwinlightTM kezeléssel. Az eljárás során két lézerrel is dolgoznak, a hámeltávolító Er:YAG lézerrel és a hámkímélő Nd:YAG lézerrel, amelyek segítségével egy, a korosodást megállító, kombinált kezelési program állítható össze. Ilyen a Fotona TwinLightTM is. 

A hévízi Hotel Európa fit**** lézeres kezelései valamennyi bőrgyógyászati és intim problémára megoldást nyújtanak, így más programok is kiegészítik a kínálatot, szolgálva egészségét és szépségét.

Hogyan zajlik egy ilyen kezelés?

4 lépés különíthető el, amelyeket arra optimalizáltak, hogy növelje a bőr simaságát és frissességét. 

Az első lépés a kondicionálás. Ekkor a FRAC3® háromdimenziós kezelés veszi kezdetét, amely egy kis területet céloz meg, ahol jelentősen javítható a hámszövetben megjelenő hibák nagy része. A kóros pigmentációk javítása a fő cél.

A második lépés a feszesítés. Ilyenkor minden átvált A PIANO® módba. A hosszú lézerhullámokon alapuló, szövetmelegítő lézerkezelés ekkor már a mélyebb rétegekben fejti ki hatását, a hámot pedig érintetlenül hagyja. 

Ezután jöhet az egyénre beállított, frakcionált kezelés, ami a hámcsatornák útján hámlaszt. 

Végül az Er:YAG lézersugárral gyöngyházfényűvé varázsolják az arcot. Ez az egész bőrfelületen egy gyengéd peelinget jelent.

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok