8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Lionelo Julie - az utazók babakocsija

Közeleg a nyaralási időszak, lassan záródnak az előfoglalási akciók. Itt az ideje felkészülni a nyári utazásokra. Bár a szezon valószínűleg megérzi a járvány időszakot, a pihenésre mindenképp érdemes betervezni pár napot.

Gyerekkel nyaralni sokféle előkészületet kíván. Lehet bel- vagy külföld, autó-, vonat- vagy repülőút, ilyenkor jövünk rá igazán, mennyi holmit használunk a gyerek körül. A sok apróság mellett a babakocsi is lehet kritikus pont mind méretét, mind súlyát tekintve.

Aki sokat mozog gyermekkel, nem csak nyaraláshoz keres könnyű, praktikusan összehajtogatható járgányt, mert ezek előnyei a mindennapokat is megkönnyítik. Szinte nélkülözhetetlen kellék a Lioneo Julie babakocsi egy utazás során, mert alig 6 kg súlyú és 29x48x57 cm méretre összecsukva akár kézipoggyászként is repülőre vihető, vagy biztosan lesz hely mellette a csomagtartóban.

Csecsemővel a repülőn

Ha csecsemővel utazunk, saját kézipoggyászunk mellett általában még egy csomagot is a gépre vihetünk. A reptéren való mozgáshoz szükségünk van babakocsira, ezt egészen a repülő bejáratáig tolhatjuk, utána össze kell csukni, és ingyenes poggyászként utazik tovább, vagy az esernyőre csukható babakocsikat elteszik a fedélzeten és leszálláskor visszakapjuk. Olyat érdemes csak magunkkal vinni, amit összecsukni nem sok idő, és kezelhető méretű.

A fedélzeten a csecsemő utazhat a felnőtt ölében (a személyzet ehhez speciális övet biztosít), vagy 10–20 kg közötti gyereknek vihetünk magunkkal Amsafe CARES rögzítő rendszert is. A kicsiket autósülésben is felvihetjük a fedélzetre. Az erre alkalmas európai gyártmányú üléseken a CE matrica mellett a „Certified for use on aircraft” (Repülőgépen használható) felirat látható. Egyes légitársaságok a plusz csomag mellett ingyenes elsőbbségi beszállást biztosíthatnak, minden utazás előtt közvetlenül érdeklődjünk a lehetőségekről.

A Lioneo Julie fantázianevű lapra csukható sport babakocsi egyszerűvé és gyorsabbá teszi a le- és felszállást, nem kell megvárni, míg a kocsi előkerül a raktérből, azt magunknál tarthatjuk.

Utazás Julie-val

Ha kocsival utazunk, nagyobb hely marad a csomagoknak, ha könnyedén a vállra vehető babakocsit visszük magunkkal. A dönthető háttámla és az állítható lábtámasz az ötpontos biztonsági övvel gyermekünk biztonságát és kényelmét szolgálja.

Könnyű súlya, gyors összecsukási technikája, összezáródó biztonsági fogantyúja, valamint a könnyű súly pedig minden használat során megkönnyíti a szülők dolgát. A 15 kilóig használható egyszerűen összecsukható babakocsi olyan extrákkal van felszerelve, mint a tágas bevásárlókosár, lábzsák, pohártartó, szúnyogháló és hordozó táska.

Már csak egy kellően napos úti célt kell találni, ahol kipróbálhatjuk minden előnyét. Biztosak lehetünk benne, hogy a dönthető napellenző megvédi gyermekünket az erős napsugárzástól. Mi meg vegyünk egy szalmakalapot!

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok