8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Így lesz jövedelmező a szoláriumstúdiód!

Épphogy átléptünk 2020-ba, kettőt pislogtunk, és már a tavaszvárás küszöbén vagyunk! Mielőtt tovább rohanna az idő, álljunk meg picit, és rendezzük a sorainkat! A jó tervezés minden vállalkozó alapvető tulajdonsága, így nem árt némi stratégia és készletfeltöltés. Ebben segítünk neked, így stúdiód felkészülten barníthatja a szépülni vágyókat!

Így legyél gondos tulajdonos

Jó esetben precízen vezeted a csövek üzemidejét, és időben cserél(tet)ed azokat. Vigyázz rá, hogy ezt most különösen időben tedd meg, mert tavasszal roham várható, jön a szolizás csúcsszezonja!

Gépparkod állapotát időről időre célszerű ellenőriztetni. Ne engedd, hogy akkor szoruljon bármelyik karbantartásra, mikor a legtöbben vennék igénybe! Legyél előrelátó! Üzletfejlesztés szempontból most érdemes meglépni a gépcserét is, amennyiben aktuális. Ugye tudod, hogy ezáltal megnő az érdeklődés szolistúdiód iránt, ami egyértelmű forgalomnövekedést eredményez? Ilyenkor, ha még egy kis marketingkampánnyal is megsegíted az új gép jövetelét, extra profitra tehetsz szert!

Extra tipp a magasabb bevételhez

Ez egy olyan trükk, mely plusz bevételhez segít téged! Tételezzük fel, új gépet vásárolsz. Persze, hogy ebbe fog mindenki menni. Tehát, tegyél az új szolidba mélybarnító csöveket. Miért? Mert így gyakrabban fognak jönni a vendégek, tehát több időre lesz a gép lefoglalva, ami egyenes arányosan fog több bevételt is jelenteni.

Semmi nem fogyhat ki!

A legrosszabb amit tehetsz egy stúdióban, ha engeded, hogy elfogyjon a szoláriumozáshoz szükséges bármely kellék, eszköz vagy anyag. Gondolj bele, valaki sminkkel érkezik, és pont nincs sminklemosó lotion. Ugyanennyire kellemetlen, ha elfogy a papírtörlő. A fertőtlenítő is rendkívül fontos, nélküle szintén kiteheted a zárva táblát. És ha már a fertőtlenítőszereknél tartunk, nézz utána, hogy mindegyiknek megvan-e a biztonsági adatlapja. Ne egy nem várt ellenőrzés során kelljen kapkodni.

Amit a vendégek imádnak

Szerezd be a legújabb és legkíválóbb minőségű barnulást segítő krémeket. A Hollandimpexnél kapható mélybarnulást elősegítő termékek széles palettájáról válogathatsz.

A legnagyobb ajándék a vendéghűség

Egy kis meglepetés, és máris hűséges vendégeid lesznek. Például tegyél ki egy testápolót, hogy barnulás után kellemesen be tudja krémezni magát a vendég. Pár szóban elmondhatod, hogy ez most egy kis plusz meglepetés, és pár értékes hatóanyagot ki is emelhetsz, miért fogja pont ez a krém megszépíteni a bőrét. Biztos lehetsz benne, hogy többen meg is fogják vásárolni. Így természetesen a kitett tégely ára is hamar megtérül, de plusz bevételre is szert tehetsz. Mindemellett pedig - ahogy az elején említettük - visszatérő vendégeket szerezhetsz általa, akik tovább fogják vinni üzleted jó hírnevét. Nyugis időszak van? Akkor most használd ki, hogy szétnézel a piacon, és beszerzed a kiváló kozmetikumokat!

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok