11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Lakásbérlésnél sem könnyű rátalálni a nagy Ő-re

Lakást találni nehéz. Legyen ideális méretű, elhelyezkedésű, állapotú, árú stb. és a sort még folytathatnánk. Nagy könnyebbség, ha olyan platformra bukkanunk, mely saját kínálatából ajánlja nekünk az érdemleges opciókat. Innentől pedig nincs más dolgunk, mint böngészni és dönteni.

A lakásbérlés nyűgje

Manapság bárki is adja albérlet keresésre a fejét – még ha szerencséje is van – számítani kell némi nyűgre. A piacon rengeteg kiadó lakást találunk, azonban a hirdetések gyakran ferdítenek, szépítenek, esetleg nem tartalmaznak minden szükséges információt az ingatlan állapotáról, felszereltségéről stb. Sok esetben a tulajdonos még arra sem hajlandó, hogy képeket osszon meg a bérleményről, de ha netán ez meg is történik, bizony, sokszor nem azt adják vissza, amit a lakás valós állapota tükröz.

Ezek tudatában mindenképpen nagy segítség, ha van egy cég, mely navigál minket a lakásbérlés útvesztőjében. Szerencsére itthon is akad erre lehetőség, hiszen a Flatco megbízható kínálati opciót nyújt a magyar piacon.

Flatco, a könnyű döntés

Az ingatlanpiac egy folytonosan változó, mozgásban lévő terület. Épp ezért könnyű elveszteni a fonalat, ha egyszerű laikusként a lekövetését tűzzük ki célul. A Flatco szakértői ebben is segítő kezet nyújtanak. A hosszú évek óta a piacon lévő vállalkozás a minőségi ingatlanok bérbeadását tűzte ki célul, ezzel hiánypótló szolgáltatást nyújtva a piacon.

A Flatco végeredményben két jól bevált bérlési csatornát egyesít. A lakások bérlői alapvetően vagy közvetlenül a tulajdonostól, vagy közvetve, egy ingatlanügynökségen keresztül juthatnak hozzá ideiglenes otthonukhoz. A Flatco esetén megvan a professzionális szakmai és ingatlanpiaci háttér, ám nem „csak” közvetítőként, hanem az ingatlanok tulajdonosaiként kínálják az albérlet opciókat, kizárólag budapesti fókusszal.

Ennek értelmében tulajdonképpen maga a cég a garancia a minőségre, hiszen kizárólag a saját kötelékükbe tartozó ingatlanokat kínálják, így nyilvánvaló, hogy csakis a cég reputációjának megfelelő opciókat ajánlanak az érdeklődőknek. Ez a fajta biztonság pedig közel sem alapvetés az albérletek piacán.

A bizalom otthona

A Flatco segítségével tehát a kellemetlenebb részek kiküszöbölésével böngészhetünk a kiadó lakások között. Az olyan faktorok, mint lokáció, állapot, méret és bérleti díj aránya, természetesen itt is fennáll, hiszen ez a piac sajátja. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ha egy, a Flatco által kínált ingatlan mellett tesszük le voksunkat, a bérleti díjért azt kapjuk, amit előzetesen ígértek. Se többet, se kevesebbet, ám ez talán máris több, mint amit az albérletkeresés során várhatunk.