12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Babafészek – a nyugodt éjszakák záloga

Teljesen természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretnéd babád számára, és már a csöppség születése előtt beszereznél mindent, amire szükségetek lehet. Segítünk, hogy az altatás terén ne ess túlzásokba!

Kismama legyen a talpán, aki könnyedén eligazodik a csecsemőgondozás időszakára ajánlott termékek, csodaszerek és újdonságok között! Millió cumi, ruházat, hordozó és fejlesztő játék les ránk az interneten és a boltok polcain, amiknek nehéz ellenállni. Nincs ez máshogy az újszülött altatása, hálószobában való elhelyezése terén sem. Ha nem szeretnél kisebb vagyont költeni olyan felszerelésekre, amiket aztán majd maximum egyszer használsz, ez a cikk Neked szól! Mutatunk egy multifunkcionális, biztonságos, a puha pamut ölelését biztosító megoldást, ami még az együttalvást is lehetővé teszi!

Öböl, ami körülölel

A babafészek, babaöböl egy gumicsónak formájú találmány, ami garantáltan megkönnyíti életeteket az első – valljuk be, nem mindig könnyű – hetekben, hónapokban. A kifejezetten újszülött babák kényelmes és biztonságos alvásáért kifejlesztett fekhely segítségével, ha úgy szeretnéd, mindig veled alhat babád. A könnyeden kezelhető, 100%-ban a legjobb minőségű alapanyagokból készült baba fészket bárhol használhatod. Tökéletes védelmet, maximális komfortot biztosít a gyermekágyban, a babakocsiban, az ágyatokban, sőt, mivel kicsi, könnyű és kompakt, bárhova magaddal viheted.

A speciális kialakítás a pocak megnyugtató, jól ismert érzetét nyújtja az újszülöttnek, akik ezáltal nyugodtabban alszanak. Gondolj csak bele: míg a hatalmas franciaágyon elveszik a csöppség, addig a baba öbölben egy finom, testét puhán körülölelő patkóban fekszik, aminek ismeri illatát, ráadásul anyukája is mellette lehet. Nem is fog más kelleni a békésebb éjszakákhoz az első időkben!

Első a funkció!

Ha elképzeled álmaid babaszobáját, minden bizonnyal egy igazi kis mennyországot látsz lelki szemeid előtt. Játékok, cuki ruhácskák, lágy éjjeli fények, baldachinos bölcső. Ezzel nincs is semmi gond, azonban már most szólunk, hogy a szobát megtöltő, nélkülözhetetlennek tűnő felszerelés nagy részét nem fogod rendszeresen használni.

Amire mindenképpen szükséged van, az egy kiváló minőségű matrac a kiságyba. A baba fészket erre kényelmesen ráteheted, így, ha melletted is aludt el a pici, az első pár monoton szuszogás után nyugodtan átszállíthatod őt saját szobájába, anélkül, hogy felébredne. A hadseregnyi játék és szép, de funkció nélküli díszek, mint a baldachin, azonban inkább pénzkidobást jelentenek. Szorítkozz a szükséges elégségesre – meglátod, újszülött babád biztosan nem fog szemrehányást tenni!

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok