6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Mit kezdj a különböző játékfigurákkal?

A gyerekek többsége rajong a különböző játékfigurákért. Bár ezt legtöbben nem értik már, hogy miért is van ez, mégsem tudnak ellenállni a könyörgő szempárnak, ami újabb darab beszerzésére buzdít. Ismerjük meg, hogy miért is jók a különböző játékfigurák!

Milyen a megfelelő figura?

Az igazán jó játékfigurák ismérve, hogy tartós és maximálisan gyerekbarát anyagból készülnek. Strapabíró és jó minőségű, nem esik darabjaira, és később is érdekes a gyermek számára. Éppen ezért, a különböző tojásokban lévő figurák sokszor okoznak csalódást a kicsiknek, hiszen nem elég, hogy nem az van benne, amire várnak, de még szét is esnek a játék hevében. Hogy ezt elkerülhesd, minden esetben válassz a gyermeknek igazán jó minőségű játékot! Figyeld meg, ötleteink majdnem mindegyike 2-3 tojás árából már elérhető, és garantáltan az van benne, amit kiválasztotok! Mindegyik gyűjthető és kiváló minden szerepjátékhoz.

Sylvanian Families

Sok szülő számára ismerős lehet, hiszen nem egy újkeletű márkáról beszélünk. Ezek mindegyike nagyon kedves, részletgazdag és tökéletes kidolgozású. A ruhák ízlésesek és finomak, a figurák nagyon szerethetőek. Ha pedig igazi szerepjátékot szeretnél a gyermekednek, rengeteg készlet és kiegészítő teszi teljessé az élményt. Ugye, hogy milyen jó lenne újra gyereknek lenni és kedvedre játszani ezekkel a kedves figurákkal? Semmi akadálya, hogy leülj a gyermekedhez és átéld az élményt!

Mojo figurák

Imádja a gyermeked az állatokat, és bolondul egy újabb kiskutyáért vagy épp egy dinoszauruszért? A Játékszigetnél kapható Mojo figurák között garantáltan megtalálod az igazit, hiszen olyan különleges darabok is vannak közöttük, mint a kacsacsőrű emlős, tarantula, pegazus, korallkígyó vagy épp unikornis. Meglehetősen tartós anyagok felhasználásával készülnek, így biztosan jó minőségű játékot adhatsz a gyermeked kezébe.

Ha pedig vinné magával a homokozóba vagy épp fürödni, akkor sincs vész, hiszen könnyedén meg lehet őket tisztítani.

LOL babák

A LOL Surprise babák óriási népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében, ami nem csak számtalan kiegészítőjüknek köszönhető. Ezek az apróságok könnyedén megváltoztatják a ruhájuk vagy épp kiegészítőjük színét, ha hideg vagy éppen meleg víz éri őket. Azt persze, hogy melyik milyen lesz, nem lehet előre tudni. Rengeteg kiegészítővel dobhatod fel a gyermeked játékát, amikre garantáltan a legnagyobb gonddal fog vigyázni, így biztosan nem fogsz rálépni egy éjszakai mosdóhasználat során.

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok