14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Őrizze meg egészségét természetesen!

Napjainkban komoly kihívás egészséges életmódot élni, hiszen mindannyian rohanunk, stresszelünk a munkahelyen, szülői értekezleten, nem jut idő a mozgásra, és fájdalomcsillapítás gyanánt néha-néha cukros ételekbe vagy a dohányzásba menekülünk. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy gyomorpanaszok alakuljanak ki, a mozgásszegény hétköznapok és az ülő életmód ízületi problémákhoz vezet, és végül a leromlott életminőség depresszív tüneteket eredményez.

Szabaduljon meg a negatív következményektől!

A zöldhéjú kagyló kivonata az Amerikai Egészségügyi Hivatal kutatási adatbázisa szerint jó néhány pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

  • Nagy mértékben csökkenti a szervezetben jelenlévő gyulladásokat a benne lévő Omega-3 zsírsavnak, a metil-szulfolin metánnak és glükozaminnak köszönhetően, emellett az ízületi gyulladásokat is kiválóan kezeli.
  • A zöldkagyló kapszula legfőbb tulajdonsága, hogy pótolni képest azt a glükozamint, amelyet a szervezet önmaga nem tud előállítani. Ezzel segítve az ízületi kenőanyag temelését, amelynek hiányában a csontok egymáson súrlódnának jelentős fájdalmat okozva. Az orvos utasításait követve, azt kiegészítve az ízületi betegségek kezelésében nagy segítség lehet a zöldkagyló kapszula.
  • A zöldkagyló tulajdonságait akkor ismerték fel, amikor az új-zélandi maori őslakosok egészségi állapotát mérték fel, és rájöttek, hogy azon a területen ismeretlen betegség a reuma. A válasz a glükozaminban gazdag tengeri eredetű élelmiszer volt, azon belül is a zöld héjú kagylók, mivel a kékkagyló fajták és egyéb kagylófélék nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal. Meglepő lehet, de nemcsak emberi fogyasztásra alkalmas, hanem házi kedvencek (kutya és macska) esetében is alkalmazható!
  • Kiváló hatással van a bélflórára, ezáltal csökkenti az emésztőszervi gyulladásokat és ellenállóbbá teszi a szervezetet a betegségekkel szemben.
  • Magas antioxidáns, valamint C- és E-vitamin tartalma miatt képes semlegesíteni a szabadgyököket, így az egészségmegőrzésben fontos szerepet játszik.
  • A Pavlov Egyetem kutatásai arra az eredményre jutottak, hogy azon asztmás betegek esetében, akik rendszeresen szedték a zöldkagyló kapszulát, jelentősen csökkentek az asztmával járó tünetek.

Az étrend-kiegészítők piaca óriási, így sokszor nehéz eldönteni, melyik termék is lenne a megfelelő. A Mannavita Arthro4 készítménye a zöldkagyló mellett kurkumát, tömjénfát és ördögcsáklyát tartalmaz, amelyek kimondottan erős gyulladáscsökkentő hatóanyagokként ismertek.

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok