33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
28°
Hétfő
30°
2022.07.01. péntek, Annamária
filter.hu filter.hu

Férfi pólók – mintás vagy egyszínű legyen?

Biztosan Te is hallottad már, hogy az első benyomás rendkívül fontos. Ez annyira igaz, hogy a másodperc töredéke alatt alkot rólad véleményt a veled szemben álló ember, és ezt később nagyon nehéz megváltoztatni. Van, hogy nem is lehet. Érdemes tehát tenni annak érdekében, hogy ez az első benyomás pozitív legyen.

De min is múlik az első benyomás?

Sajnos egy részét csak minimálisan befolyásolni, ugyanis a személyes kisugárzásod is számít, ami nem kizárólag azon múlik, hogy nézel ki. De a külsőd is sokat nyom a latban, egyrészt az ápoltság, a frizura, másrészt az öltözéked. Egy ízlésesen felöltözött ember sokkal szimpatikusabb, mint az, aki láthatóan nem fordít erre figyelmet, nem igaz?

A ruhatárad tehát kulcsfontosságú a kapcsolataid alakulása szempontjából, ezért célszerű alaposan megválogatni, miket viselsz. Az alapok a legtöbb embernél ugyanazok, de nem mindegy, ezek stílusukban milyenek. A Bolf.hu kínálatában rengeteg póló közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A póló abból a szempontból meghatározó, hogy a nap nagy részében főleg ezt látják rajtad: munkahelyen, otthon, baráti társaságban, melegebb időben még az utcán is. Egy jól megválasztott pólóban nemcsak jól fogsz kinézni, hanem még a kisugárzásod is kellemesebb lesz tőle, hiszen magabiztosabbnak fogod érezni magad benne.

Hogyan válaszd ki a megfelelő pólót?

Két dolgot kell figyelembe venned ahhoz, hogy az ideális pólót megtaláld. Az egyik, hogy hová szeretnéd felvenni, a másik a saját stílusod. Plusz egy, hogy mi áll jól neked, bár ez jó esetben egybeesik azzal, amit szívesen hordasz.

Az első szempontot talán nem kell túlmagyarázni: vannak helyzetek, ahol egy kicsit elegánsabban kell megjelenni, máskor lehetsz lazább. Igen, egy póló is lehet bizonyos mértékig elegáns, így ha nem feltétlen elvárás az üzleties megjelenés, elég lehet egy póló is. A feltételek: fekete, fehér, vagy sötétszürke szín, test vonalát követő szabás, megfelelő méret. Egy ilyen póló biztosan nem fog „otthoni” hatást kelteni.

Ami a stílust illeti, sokfélék vagyunk. Vannak, akik a szolidabb, visszafogottabb darabokat szeretik, másoknak tetszenek a minták, vicces feliratok. Néhányan a letisztultabb ruhákat részesítik előnyben, másoknál a sportosabbak a befutók. Fontos, hogy ha a helyzet engedi, olyat viselj, amiben jól érzed magad, ugyanis ebben leszel igazán magabiztos, ez fogja tükrözni az egyéniségedet.

Persze előny, ha azt is tudja az ember, mi áll jól neki, már ami a színt és a fazont illeti. Van, akin remekül mutat a kék, máshoz a barna illik jobban. A póló vonala sem mindegy: a karcsúsított fazon például annak áll jól, akin nincs nagyobb fölösleg, mackósabb alkatúak jobban teszik, ha bővebb típust választanak.

Árulkodik rólad!

Ezek alapján már alighanem el tudod dönteni, milyen pólókat érdemes viselned. Fontos erre figyelmet fordítani, hiszen, ahogy a cikk elején is említettük, nagyban befolyásolja majd, hogy milyen első benyomást keltesz, sőt, azt is, hogy Te jól érzed-e magad a bőrödben (vagy a ruhádban). Nem hiába mondják olyan régóta, hogy „a ruha teszi az embert”!

A póló, amit viselsz, árulkodik rólad – rajtad múlik, hogy pozitív vagy negatív üzenetet közvetít mások felé!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok