7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Vállalkozásod így teljesíthet jobban 2020-ban

Jó hatással vannak az újévi fogadalmak, akár magánemberként, akár cégként tesszük ezeket! Sőt, vállalkozóként kifejezetten nyereséges lépés lehet egy-egy stratégiai fogadalom!

Ezek az újévi tervek, döntések és feladatmeghatározások mind a vállalkozásod új távlatainak megteremtéséhez jelentenek segítséget! Jöjjön 3+1 tipp arról, mit érdemes megfogadni!

1. Nyújts kiváló ügyfélszolgálatot

Ennek a területnek a fejlesztése sosem állhat meg. Az elégedett ügyfél várhatóan hosszú távon is veled marad, ez pedig mindig kifizetődő. Arról nem beszélve, hogy megtartani egy ügyfelet még mindig olcsóbb, mint újat szerezni!

Kedvelt és 2020 trendjének is megfelelő, ha csevegőbotokat használsz, így állandó ügyfélszolgálatot tudsz biztosítani a megrendelők számára. Használd webhelyeden vagy a közösségi média csatornáidon! Ügyfeleid értékelni fogják, és a versenytársakkal is segít lépést tartani!

2. Fordíts nagyobb figyelmet a marketingre

Érdemes elemezni és értékelni a tavalyi marketinged. Tartsd meg a jól működő elemeket, vagy ha szükséges, módosíts rajta. A nem működő lépésekkel hagyj fel!

Tarts lépést az újdonságokkal, és alkalmazd, ami számodra kedvező lehet. Ilyen például az Instagram Checkout, mellyel az applikáción belüli vásárlás válik rendkívül egyszerűvé.

Vegyél igénybe automatizációs folyamatokat, hogy időt nyerj, ezáltal pedig jobban tudj a fontos feladatokra koncentrálni.

3. Legyen több embered

Érezted már azt, hogy cégtulajdonosként a te általad elvégzett munka a leghatékonyabb? Hidd el, sokan gondolják így. Mi mégis azt ajánljuk, gondos válogatást követve vegyél fel embereket, vagy legalább szervezd ki a részfeladatokat, hogy a hangsúlyt a vállalkozásod fejlesztésére tudd tenni. Kezdd azoknak a feladatoknak az átadását, amit a legkevésbé szeretsz! Ráadásul szabadúszó vállalkozók megbízásával alkalmazotti költségek sem merülnek fel.

3+1. A rendezvények szervezését bízd specialistára

Miért kap hangsúlyt ez a területet? Mert egy rendezvény megszervezésénél hihetetlen sok szempontra kell fókuszálni, ami hosszas és szakszerű figyelmet kínál. A Horizont oldalán érdemes körülnézni, amennyiben különleges, kiemelkedő rendezvényszervező csapatot keresel. A cég több évtizedes szakértelemmel, kreativitással és mindig korszerű megoldásokkal állnak rendelkezésre.

Egy profi rendezvényszervező cégnél nincs lehetetlen kihívás, az általuk szervezett eseményekre érdemes úgy tekinteni, mint egy befektetésre. Legyen szó ünnepségről, csapatépítő partiról vagy bármilyen céges eseményről, a cég megítélésének biztosan jót fog tenni egy szakavatott segítséggel szervezett rendezvény.

2020-ban legyen tervezett cél a vállalkozásod növekedése, és a gyarapodás megőrzése. Figyelj rá, hogy motivációd egész évben jelen legyen, üzleti célod mindig maradjon szem előtt, és törekedj rá, hogy minden terved véghezvidd!