5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Induljon el álmai hajóútjára és éljen át hihetetlen kalandokat egy kirándulóhajón a szeretteivel

Úgy érzi, hogy az életében még semmilyen érdekes és feledhetetlen dolgot nem élt át? Egész életében álmodik valamiről, de eddig még nem volt alkalma vagy bátorsága arra, hogy valóra váltsa az álmait? Lehet, hogy most jött el a megfelelő pillanat arra, hogy előre lépjen egyet!

Ne féljen a változástól

Minden évben örülünk a szabadságnak, annak, hogy megpihenjünk a szürke hétköznapok mindennapi kötelességeinek a teljesítésétől, környezetet váltsunk, feltöltődjünk energiával és a szabadidőnket a családdal vagy barátainkkal töltsük. Néha már nem is tudjuk, hogy milyen helyre, vagy üdülésre menjünk, mert úgy érezzük, hogy már mindent bejártunk, mindenhol megfordultunk és a szabadságon már semmi új nem vár ránk. Ez tévedés!  Résztvett már egy nyílt tengeri hajóutazáson? Van aki már igen, de a többség nemleges választ adna a kérdésre. Vannak, akiket vonzanak az ilyen kalandok, csak eddig nem volt lehetősége vagy bátorsága arra, hogy a tengeren hajózzon. A kalandvágyó emberek számára az ilyen kiváló szabadság egy hőn áhított változást jelent.

Ha már untatja Önt az, hogy évről évre hasonló üdülőhelyekre jár és új helyeket szeretne látni, vagy pl. új helyeket szeretne felfedezni a gyönyörű Adrián, akkor a hajós utazás Önnek való. Imádja az Adriai tengert és Horvátország csak egy ugrásra van Öntől? Ha például Splitbe érkezik, a város kikötőjében igénybe veheti a számos turista számára előnyös Spliti hajóbérlést. Csupán annyi a teendő, hogy időben hajót foglal annak érdekében, hogy az álomhajózás megvalósulhasson.

Tervezze meg a szabadságát megfelelő időtartalékkal

Ha úgy dönt, hogy a szabadságát a tengeren tölti, biztos, hogy számos olyan élményben lesz része, amelyek a hagyományos szabadságon nem történnének meg Önnel. Tudatosítani kell azonban azt, hogy az ilyen típusú szabadságot a hagyományos szabadsághoz képest megfelelő időtartalékkal előre és alaposan meg kell tervezni A hajók bérlése vagy kölcsönzése iránt nagy az érdeklődés és ezért, ha nyáron szeretne kihajózni a tengerre, még ősszel vagy télen hajót kell biztosítania hozzá és meg kell ismerkednie a hajózás összes feltételével, és még magával a hajóval is. Nagyon fontos továbbá a személyzet kiválasztása, amelyet szeretne, hogy a „fedélzeten“ legyen, vagy hogy a családot viszi magával vagy a barátait. Mindig előnyösebb a nagyobb csapattal történő utazás. Ha Önt vonzza a közelben található Adriai tenger, akkor ne féljen belevágni az útba! A hajóbérlés az Adrián minden esetben megéri, mert itt számos élménnyel gazdagodhat és feledhetetlen pillanatokat élhet át a barátaival.

Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
További anyagok