8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

A kreatívkodás következő lépcsőfoka: a falra ragasztás

Az az embertípus vagy, aki módszeresen bejár egy-egy papír- vagy rövidáru boltba, és miközben következetesen végigmustrálja a polcok árukészletét, elveszti az időérzékét? Óriási hírünk van számodra: találtunk egy újabb felfedezésre váró témát!

Az öntapadó ragasztószalagok és akasztók világa olyan területre enged belépést, ahová eddig többnyire csak férfiak jártak. A különféle rögzítési megoldások elsőre talán nem tűnhetnek annyira érdekfeszítőnek, de ezt tudjuk be a felületes szemlélő első reakciójának. Az életmódszerűen kreatívkodók fantáziája visszafoghatatlanul meglódul, amikor szembesülnek a valósággal, hogy szinte bármit ragaszthatnak bárhová fúrás nélkül a megfelelő ragasztócsíkkal.

Mire használnál egy eltávolítható ragasztócsíkot? Átlátszót szeretnél vagy vízállót? Kicsit, nagyot vagy keskenyet? Poszterhez vagy tükörhöz? Ultraerőset vagy kültérit? Ez a típus nem csak nyom nélkül eltávolítható, hanem kényelmes is, ezért praktikus alternatívát ajánlanak a fúrókkal és a szögekkel szemben. Nagy ragasztóerejüknek köszönhetően biztonságosan tartanak.

  • Nem kell szétütni a falat, ha modern hangulatú vagy színes dísztányérokat szeretnénk rögzíteni rajta, vagy feltennénk egy képet, egy tükröt vagy egy kulcstartó dobozkát.
  • Pillanatok alatt kialakíthatsz egy egyedi asztalkát, ha egymásra pakolsz, majd egymáshoz ragasztasz egy adag régi könyvet egy kerek üveg- vagy asztallap alatt.
  • Helytakarékos és kézre eső megoldást jelent, ha a kétoldalú ragasztószalag egy-egy darabjával a fürdőszobaszekrény belső oldalára erősíted a körömlakkjaidat, a rúzsokat, a szemceruzát és az ecseteket tartó kis dobozkát. Meglepően jól beválik ez a tárolási mód.
  • Nem kell variálnod túl sokat: a szappantartót vagy egyenesen a tusfürdő flakonját fejjel lefelé is a tusoló csempéjére ragaszthatod praktikus megoldásként.
  • Rögzíthetsz vele lámpatartót vagy rendszerező táblát, fürdőszobai és fali polcot egyaránt.
  • Tetőtéri szobák befelé hajló falát díszítheted képekkel, tükrökkel, díszekkel.
  • Smart tévét helyezhetsz el a konyhában vagy a fürdőszobában.
  • Dobd fel az ablakot egy girlanddal, fixáld az ablaktörlőt a fürdőszoba csempéjén egy öntapadó akasztóval! Szükség esetén nyom nélkül eltávolíthatók és egy új ragasztócsíkkal könnyen újra felhasználhatók.

Nincs szükség mindenhez a férfiak segítségére! Fúrógép, szög és kalapács nélkül kivitelezhetünk olyan kreatív rögzítési megoldásokat, amiket a hagyományos megoldásokkal nem tudnánk megoldani.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok