8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Csomagküldés könnyen, bárhová Európában

Az ünnepek közeledtével egyre több csomag indul útjára. Többet is vásárolunk, mint az év többi szakában, a megvásárolt termékek egy részét pedig továbbküldjük távolabb - akár külföldön - élő szeretteinknek.

Nagyon jó érzés meglepetést okozni ilyen módon a barátainknak, rokonainknak, hiszen csomagot kapni izgalmas dolog. A bontogatás öröme pedig december végén mindenkit magával ragad.

Ha úgy véled, a csomagot csak kapni jó, de az elküldés körüli nyűg egyáltalán nem hiányzik: jó hírünk van! Akár belföldre, akár külföldre nagyon egyszerűen és kényelmesen juttathatod el a küldeményeidet. Lássuk, hogyan!

Hogyan válasszak a fuvarozó cégek közül?

A Csomagnet.hu-n található csomagküldési kalkulátort használva percek alatt megtudod, melyik cég milyen feltételekkel vállalja, hogy a címzetthez juttatja a feladandó csomagodat. Mivel több lehetőség közül is választhatsz, el tudod dönteni, melyik ajánlat felel meg legjobban az elvárásaidnak. Ha az Európai Unió területén belülre szeretnél csomagot feladni, jó döntés lehet például a GLS futárszolgálatot választani csomagküldéshez.

Ha az a fontos, hogy minél előbb célba érjen a küldeményed, akkor választhatsz expressz kiszállítást, de ha bőven van idő a kézbesítésre, cserébe viszont a leggazdaságosabb megoldást keresed, akkor is lesz neked való ajánlat. Egyes opciók választásakor kell, hogy rendelkezz nyomtatási lehetőséggel, mert a küldésre váró csomagra neked kell címkét nyomtatnod. Ha nincs a környezetedben nyomtató, találsz olyan ajánlatot is, amiben ezt a feladatot is leveszik a válladról.

A megrendelés menete

Ha eldöntötted, melyik felkínált lehetőség a befutó nálad, pár kattintással meg is rendelheted a szolgáltatást a webes felületen. A választásodtól függően a csomagodat háztól-házig szállítják, ki sem kell mozdulnod az ügyintézés teljes ideje alatt. Amennyiben Magyarországon belül van a célállomás is, akár már másnap kézbesítésre is kerülhet a küldemény.

Ha a címzettnek fizetnie is kell az átvételkor, add fel a csomagot utánvéttel, a beszedett pénz pedig 7 munkanapon belül átutalásra kerül a saját bankszámládra.

Ha külföldre küldenél valamit, Európán belül ezt bármely országba megteheted. Ebben az esetben közúti szállítást választva legfeljebb 5 munkanap alatt megérkezik a pakkod. Légi szállítás esetén ez az idő 1-2 munkanapra rövidül, tehát igazán gyorsan eljut a célba az elküldött holmid.

Fizetési módok

Az is a választásodtól függ, hogy milyen módon fizeted ki a szállítás költségét. Abban minden ajánlat megegyezik, hogy a fuvar díját előre kell rendezned.

Belföldi csomagküldésnél fizethetsz készpénzben vagy előre utalással, illetve online, bankkártyádat használva. Külföldi célállomásnál banki átutalás vagy online bankkártyás fizetési módok közül választhatsz.

Ha a külföldre történő szállítás érdekel részletesebben, és erre vonatkozóan szeretnél több ajánlatot kapni, keresd fel a Csomagnet.hu külföldi csomagküldés kalkulátorát. Próbáld ki valamelyik szolgáltatást, és meglátod, egyszerűbb, mint gondolnád!