28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Vasárnap
27°
2022.08.11. csütörtök, Zsuzsanna
filter.hu filter.hu

Minden, amit a zuhanyrendszerekről tudni kell

Ahány ház, annyi szokás, így van ez a fürdés terén is. Az emberek egyik fele a jó kádfürdőre esküszik, míg másik felük a zuhanyozást részesíti előnyben. Utóbbiak sokáig nem voltak elkényeztetve, hiszen a különböző zuhanyrózsákon kívül nem sok lehetőségük volt a válogatásra. Szerencsére napjainkban már többféle kényeztető funkcióval ellátott fajták között is válogathatnak a vásárlók.

Zuhanyoszlopok

A zuhanyoszlopok, más néven kettős zuhanyrendszerek elnevezésüket onnan kapták, hogy kétféle használati módot tesznek lehetővé. Egyrészt rendelkeznek egy állítható magasságú esőztető zuhanyfejjel, valamint egy praktikus használatot biztosító kézi zuhanyrózsával. A két funkció eltérő tulajdonságai miatt tökéletesen kiegészíti egymást:

  • Az esőztető zuhanyfej magasságunktól függően állítható, és valóban a trópusi eső hatását keltve kellemesen maszírozza fejbőrünket. Használata különösen hajmosáskor praktikus, amikor mindkét kezünkre szükségünk van. Az esőztető funkció takarékosságát segíti, hogy a használat függvényében könnyedén ki- és bekapcsolható. Formavilágukat a szögletes és kerek típusok uralják.
  • A kézi zuhanyrózsa a gégecsöves megoldásnak köszönhetően bármely irányba elforgatható, így támogatva a maximális személyes higiénét. Kialakításának köszönhetően a zuhanyfej csúszkatartója fél kézzel is meglazítható, eltolható, majd a kívánt magasságban újra rögzíthető. Használata különösen praktikus kisgyermekes családoknak.

Termosztátos csaptelepek

A maximális zuhanyzási élmény elérését segítik elő a Fürdőszoba-Szaniter Shopnál kapható termosztátos csaptelepek. Használatukkal nem kell többé a kívánt hőfok és vízerősség beállításával bajlódni, így elkerülhető a felesleges vízfolyatás. A termosztátos csaptelep lehetővé teszi az esetleges forrázások megelőzését, így igen gyermekbarát konstrukciónak tekinhető.

Hidromasszázs panelek

A hidromasszázs funkciókkal felszerelt zuhanypanelek az egyszerű zuhanyzásnál sokkal többet nyújtanak. Ezek a masszázsfúvókákkal felszerelt modellek valódi wellness érzéssel ajándékozzák meg használóikat. A hidromasszázs panelek az eltérő számú és elhelyezkedésű - gyakran forgatható - fúvókák legtöbbször esőztető zuhanyfejjel is felszereltek. A kényelmes használathoz természetesen a termosztátos csaptelep mindig alapfelszereltség.

Ahogy láthattuk, a korszerű zuhanyrendszerek elérhetővé teszik otthonainkban is a valódi wellness-élményt, és lehetőséget adnak a kikapcsolódásra, az énidő minőségi eltöltésére. Azonban ahhoz, hogy előnyeiket sokáig gondtalanul élvezhessük, nagyon fontos, hogy minőségi anyagokat használó gyártó termékét válasszuk.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok