13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

3 apró jelzés, amely alapján valóban kedvel téged

A hölgyek testbeszéde számos apró jelzést tartalmaz, amely alapján meg lehet állapítani, hogy bejössz-e nekik vagy sem. Az egyszerű barátkozást azonban nagyon könnyen össze lehet téveszteni a közeledéssel, ezért a következő írásban bemutatjuk a legfontosabb jelzéseket.

Szemkontaktus tartása

Ha valaki felé közeledni szeretnénk, abban az esetben a legáltalánosabb emberi jelzés a szemkontaktus felvétele és megtartása. Ha az általad kedvelt hölgy beszélgetés közben hosszabb ideig tartja veled a szemkontaktust, az azt jelenti, hogy valóban rád fordítja a figyelmét. A szemkontaktus jelzi, hogy minden egyes szavadra és mozdulatodra odafigyel, és ez mindenképpen pozitívumnak számít.

Kiemelten fontos azonban megjegyezni, hogy nem mindenki ugyanolyan személyiséggel rendelkezik. Vannak, akik számára kínos a hosszabb szemkontaktus tartása, ezért szégyenlősen lefelé pillantanak egy idő után. A testbeszéd olvasását soha nem szabad egyetlen tényezőre alapozni, hanem az összképet kell megvizsgálni.

Szépítkező mozdulatok

Ha a hölgynek tetszel, akkor valószínű, hogy apróbb mozdulatokkal próbálja magát a szemedben vonzóbbá varázsolni. Az apróbb mozdulatok között a legismertebb talán a hajtincsek csavargatása, azonban ez még nem feltétlenül jelent vonzódást irántad. A hajtincsek babrálása sokszor idegességet és feszültséget is takarhat, ezért érdemes a teljes kontextust figyelembe venni.

A haj hátradobása már jelentősen pozitívabb, mivel a hölgyek így jelzik, hogy megmutatják számodra az arcukat. Ha beszélgetés közben a partnered hátradobja a haját, hogy az arcát felfedje, az az esetek többségében biztató jelnek számít a testbeszédben.

Ajánlott még figyelmet fordítani a csípőkre és a testtartásra is, hiszen a kihúzott gerinc, az előretolt mellkas és a kitolt csípő egyaránt a nőiesség és a szexualitás kiemelésére szolgálnak.

Feltárja előtted a gyengeségeit

A gyengébbik oldal megmutatásához egyértelműen jelentős bizalomra van szükség a beszélgetőpartner részéről. Ha beavat a mélyebb érzéseibe és gondolataiba, az egyértelműen jelzi számodra, hogy megbízik benned. A gyengeségekkel könnyen vissza lehet élni, ezért fontos, hogy valóban megértő és nyitott legyél a gondolataival kapcsolatban.

Érdemes odafigyelni a beszélgetés során a lábfejek pozíciójára, hiszen a bizalom és a nyitottság jele, ha a két fél lábfejei egymással szemben állnak. Ez a jelzés tudat alatt azt kommunikálja, hogy szívesen tenne lépéseket feléd.

Ha gyengébb, rejtett érzelmeit megosztja veled, kiemelten fontos, hogy a kellő érzékenységgel reagálj rájuk, hiszen a bizalmi körébe szeretne avatni. A bizalom pedig az első lépés a párkapcsolat kialakításához.

Amennyiben a fent említett tényezők jelen vannak a beszélgetések során, valószínű, hogy érdeklődik irántad a kiszemelt hölgy.

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok