26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Masszázsgyertya: kényeztetés testnek és élettérnek

Szerencsére már hazánkban is egyre nagyobb kultúrája van a spa-nak, az egész napos testet-lelket, szellemet kényeztető kezeléseknek. Egyre több helyen kaphatunk néhány órás, minden ízében pihentető és frissítő élményt. Miért ne lehetne az egyik ilyen hely az otthonunk is? A masszázsgyertya például tökéletes termék az otthoni kényeztetéshez.

A spa szolgáltatás lényege, hogy az nem csak egy kozmetikai kezelés, egy masszázs vagy méregtelenítő kezelés, hanem mindez együtt. A spa szolgáltatások fontos eleme a stresszoldás, a masszázs, az arc és a bőr kezelése, de ugyanígy fontos a lélek harmóniája is. A zene, a hideg és meleg találkozása és az illatok nem csak a szervezet működését egyensúlyozzák ki. Az igazán professzionális spa élmény a lélekre is hat.

Lelki okok a háttérben

Ma már közhely, hogy a testi bántalmak hátterében gyakran lelki okok állnak – mégsem figyelünk oda kellően erre a tényezőre. Számos olyan civilizációs, lelki eredetű probléma van, amelyek később komolyabb bántalmak kialakulásáért felelősek. Ezek például:

  • A ráncok

Ezek gyakran a számítógép használat miatti hunyorgás, vagy a feszültség következményeként kialakuló kényszeres arckifejezések, a homlokráncolás, tikkelés, észrevétlen grimaszok eredményei.

  • Hát-, nyak- és fejfájás

Ha sokat dolgozunk stresszes környezetben, tudat alatt is felhúzzuk és megfeszítjük a vállainkat. Ennek eredménye akár a fejfájás is lehet, hiszen a görcsös izmok akadályozzák a vérkeringést.

  • Bőrproblémák

A kapkodó életmód miatt sokszor nem fordítunk kellő figyelmet a táplálkozásra. A szervezetünk azt is kiütésekkel, bőrpírral, ekcémával jelzi, ha már nehezen viseli a stresszt.

Ha csupán a testet kezeljük, azzal csak a tüneteket enyhítettük. Az igazi szépségprogram a lélekre is koncentrál.

Pihenés otthon, masszázsgyertyával

A Lakásparfüm egyik ötletes termékével otthon is pillanatok alatt spa hangulatot teremthetünk. A fenntartható anyagokból készült svéd masszázsgyertyák egyszerre lazítanak el az illatukkal, és kezelik a megfáradt tagokat illóolaj tartalmukkal.

A kizárólag természetes, növényi eredetű anyagokat, például méhviaszt hasznosító gyertyát 10-15 percig kell égetni, megvárni, amíg az illat betölti a helyiséget. Ezek után a megolvadt, meleg olajat bemasszírozhatjuk a bőrbe. Az aromaterápia segít abban, hogy ellazuljunk és felkészüljünk a gyengéd masszázsra. Ezt akár a partnerünk vagy mi magunk is elvégezhetjük.

Állatkísérletek nélkül, békésen

A masszázsgyertyák mellett a márka állatkísérlet-mentes, kizárólag vegán anyagokból készült illat diffúzorokat is kínál. Ezek segítségével egész napra vagy akár egész télre becsempészhetjük az otthonunkba a holisztikus szépségszalonok kínálatát.

Tegyünk fenntartható eszközökkel a teljes pihenésért, és teremtsünk egy kis békét a legfeszültebb hétköznapokba is!

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok