31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Szerelvények, amelyeket a bútorokba építhetünk

A különféle bútorba illeszthető szerelvények nemcsak irodai környezetben, hanem az otthonunkban is roppant hasznosak lehetnek. Az alkalmazásukkal nemcsak kényelmesebbé válik az elektromos eszközök árammal való ellátása, mindemellett a biztonságos működést is elő tudjuk segíteni.

Legyen szó éppenséggel egy dolgozói asztalról, egy irodaház padlójáról, vagy éppen egy konyhapultról, a beépíthető szerelvények ezen helyiségek mindegyikén roppant praktikus módot kínálnak az elektromos összekötésre.

Pontosan ezért fogunk mi is a jelen bejegyzés keretei között ezeknek a modern eszközöknek a bemutatására fókuszálni. Nézzük meg tehát, hogy milyen helyzetekben tudjuk kihasználni az előnyeiket.

Beépíthető szerelvények az irodai asztalon

Egy modern irodában valamennyi munkatárs asztaláról szinte már átláthatatlan zuhataghoz hasonlóan futnak szanaszét az elektromos vezetékek. Erőforrást kell biztosítani a számítógép, a telefonkészülék, valamint a nyomtató működéséhez is. A mobiltelefon töltőjét, vagy például nyári melegben a ventilátort már ne is említsük.

Ebben a vezetékektől zsúfolt közegben az S-LIGHTLED-nél kapható beépíthető csatlakozó segíthet rendet tenni. Akár vízszintesen az asztal széléhez illesztve, akár függőlegesen egy kevésbé zavaró sarokban elhelyezve is nagyban képes növelni a munkavégzés közbeni biztonságot, valamint a felhasználó kényelmét.

Ráadásul a kinézetük is egészen esztétikus, így semmi esetre sem fognak rontani a design minőségén, valamint a szemre is tetszetős összképen.

Beépíthető elosztó billenő fedéllel

Amikor a fedelet lehajtjuk, szinte észre sem vesszük a működését, és a lábunk útjában sem lesz. Ha pedig egyetlen könnyed mozdulattal felhajtjuk, akkor tetszőlegesen tudjuk hozzá csatlakoztatni az elektromos készülékeket.

A billenő fedéllel szerelt beépíthető elosztók előnye így mutatkozik meg a gyakorlatban. Mivel nincs a lábak útjában, elbotlani sem fogunk benne, és a vezetékeken sem taposunk. Ez pedig egyáltalán nem elhanyagolható sem a kényelem, sem pedig a biztonság szempontjából.

Pultba süllyedő dugalj

Legyen szó akár a konyhapultról vagy egy irodában használatos asztalról, a süllyedő dugalj szintén roppant innovatív megoldást kínál az elektromos áramelosztásra, méghozzá helymegtakarítás mellett.

A komplett szett kapcsán lehetőségünk van olyan kialakítást választani, ami a számunkra leginkább megfelelő. Bizonyos darabok kizárólag hálózati csatlakozóval szereltek, míg más kiviteleken emellett egy vagy akár több USB csatlakozó is helyet kapott.

Legyen szükségünk ilyen innovatív és modern megoldásra akár otthon, akár professzionális környezetben, a pultba süllyedő dugalj nem fog csalódást okozni számunkra.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok