20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Megbízható védelem betörés ellen

A bejárati ajtó jelzi a határt a magánszféra és a kinti, publikus világ között. Ha zárt ajtót látunk magunk előtt, annak üzenete egyértelmű és világos: ide csak engedéllyel lehet belépni. Ezt az engedélyt pedig csak azok adhatják meg, akik az ajtó mögött élnek. Sajnos azonban vannak, akik ezt az engedélyt nemcsak, hogy nem veszik figyelembe, hanem rablás és károkozás a céljuk.

Az ingatlanokba a nyílászárókon, azokon belül is, a bejárati ajtón keresztül jutnak be legegyszerűbben a betörők. Beszédes tény, hogy hazánkban a betörések csaknem 95%-át a bejáraton keresztül követik el. Tehetünk-e azért, hogy ez velünk ne történhessen meg?

Kérem csengetni!

Ahhoz, hogy otthonunkat, családunkat és értékeinket biztonságban tudjuk, feltétlenül vizsgáljuk meg az ajtókat, ablakokat és a zárakat is. Egy elavult zárszerkezet, egy instabillá vált ajtótok vagy elvetemedett, rosszul záródó ablak mind lehetőségként csillan fel egy betörő szemében.

Sokan közvetlenül a bejárat mellett tartják kulcsaikat, pénztárcájukat, laptopjukat, egyéb értékeiket. Így, ha a hívatlan látogató éppen csak bejut a lakásba, máris súlyos károkat tud okozni nekünk. Ezért is javasolt elsőként a megfelelő biztonsági bejárati ajtó beszereltetése. Ezek az ajtók valódi védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen, betörésbiztosak és emellett kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Biztonsági bejárati ajtó

Minden NÍVÓ ajtó magas szakértelemmel készül, a szakemberek a helyszíni felméréstől kezdve a gyártási folyamatokon keresztül a beépítésig végzik és felügyelik a munkát. Az ajtót egyedi méretben és kívánt színben is kérhetjük, a színek széles skálája áll rendelkezésünkre. A szín mellett a mintázatról is dönthetünk, és akinek fontos a fény, az különféle üveg elemekből is választhat. Természetesen ezek a bevilágító ablakok biztonsági üvegből készülnek.

Mindezek mellett, a bőséges kilincs választéknak köszönhetően valóban különleges, egyedi és saját igényeinkre szabott, biztonsági ajtó védheti otthonunkat. A korszerű kialakításnak köszönhetően, mint a fém lappal megerősített ajtólap, zártszelvényes ajtótok, több ponton működő zárszerkezetek biztosítják a tökéletes védelmet.

Megtérülő költségek

Amennyiben a biztonsági bejárati ajtó mellett dönt, érdemes az aktuális akciókról is tájékozódni. Ha most rendeli meg ajtaját, akkor Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes a helyszíni felmérés és a kiszállítás. Emellett az optikai kitekintő, belső gombfordító és öt garnitúra kulcs is jár az ajtóhoz. A cég emberei a beszerelés utáni takarítást is elvégzik, és igény szerint a régi ajtó elszállításáról is gondoskodnak.

Ön most egyszeri beruházással egy masszív és mégis elegáns bejárati ajtóval lehet gazdagabb! És ami még ennél is fontosabb: valódi biztonságban tudhatja otthonát, családját, értékeit.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok