23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

AS2-GSM kaputelefon - praktikus és kényelmes megoldás

Az AS2-GSM típusú kaputelefon kétirányú kommunikáció biztosítását teszi lehetővé. A készülék két hívógombbal rendelkezik, és nyomógombonként két telefonszám rendelhető hozzá. Az elektromos zárvezérlés művelete DTMF kód segítségével történik. A kapunyitó vezérlése teljes mértékben ingyenes hívással kivitelezhető. A készülék kiválóan testreszabható az egyedi igények szerint, hiszen SMS üzenetek használatával egyszerűen programozható a rendszer. A programozási műveletek természetesen PC segítségével is könnyedén elvégezhetőek, ehhez USB kapcsolatra lesz szükség.

A kaputelefon hívógombjának megnyomása után a kapcsolat maximum pár másodpercen belül létrejön ugyanúgy, ahogyan a hagyományos kaputelefonok esetében. A tulajdonosok a látogatók hívásait bármikor képesek fogadni a házban való tartózkodás nélkül is. Az AS2-GSM legnagyobb előnye, hogy nem engedi az ügyfelek vagy látogatók üzeneteit válasz nélkül hagyni, hiszen a tulajdonos mobiltelefonját hívja fel a készülék.

Amikor a hívás megtörténik, akkor a látogató könnyedén beengedhető a kapun keresztül távirányítás segítségével. A kaputelefon felszerelhetősége rövid idő alatt kivitelezhető, és számítógép használatával az alapbeállítások elvégzése után azonnal használható.

Hol érdemes az AS2-GSM kaputelefont alkalmazni?

Szinte mindenhová célszerű felszerelni, ahol vezeték nélküli kaputelefon használatára szükség lehet. A legtöbb esetben irodaházak, vállalkozások telephelyei és nyaralók, továbbá magánházak és kisebb irodák helyszínein szokott elérhető lenni a vezeték nélküli kaputelefon.

Az ilyen jellegű helyek számára az AS2-GSM használata azért kényelmes és praktikus, mert a beléptetés távolról vezérelhető. Így nem kell kimenni a kapuhoz a személyzetnek, hanem egyszerűen a helyiségen belülről nyithatóvá válik a kapu és fogadható az aktuális látogató.

A legfontosabb funkciók

A két nyomógombhoz egy vagy két lakást lehet hozzárendelni, amelyet a tulajdonos személyre szabhat az igényei alapján. Az ingyenes kapuvezérlő funkció összesen 100 felhasználót képes tárolni a rendszerben. A minden számítógépen megtalálható USB porton keresztül a készülék a szoftver segítségével azonnal programozható és testreszabható. Ha nincs a közelben számítógép, abban az esetben SMS küldések segítségével is vezérelhetők a beállítások a tulajdonos részéről.

A mágneszár bármikor vezérelhető hívás közben telefon segítségével vagy a nyomógomb használatával egyaránt. Telefonról szintén egyszerűen vezérelhető funkciónak számít a garázskapu nyitása és zárása. A Defloc webáruházban elérhető Wi-Fi kaputelefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így mindenki számára érdemes megtekinteni a kínálatot.