8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Szolgáltatások, amik miatt megéri kávégépet bérelni

A munkahelyeket ma már nem tudjuk elképzelni a rendszeres kávészünetek nélkül. Több ez, mint egyszerű jutalom a jól végzett munka örömére: egy rítus, amikor pár percre kikapcsolhatunk, lazíthatunk, beszélgethetünk, miközben élvezettel kortyoljuk az aromás italt. Ehhez a legjobb kávét a professzionális készülékekkel készíthetjük, amiket ma már nemcsak megvenni lehet, hanem bérelni is.

A bérléssel együtt pedig rengeteg olyan szolgáltatást is kapunk, amik miatt érdemes ezt a formát választani: szállítást, szervizelést, kiegészítőket, vagyis mindent, ami a közösségi kávézáshoz szükséges.

1. lépés: kávégép bérlés

Mielőtt a Koffein Service által nyújtott szolgáltatásokra rátérnénk, érdemes néhány szót ejteni a válogatott készülékekről is. A megbízható német Nivona márka kiegészítve a nagyobb igénybevételt is kiszolgáló dr. Coffee kávégépekkel minden cégméret esetén megoldást jelentenek, legyen az egy kisebb iroda, egy közepes gyártóüzem, vagy akár egy irodaház. A méret mellett ezek a gépek a programok számában is eltérnek egymástól, de a lényeg, hogy könnyen kezelhetők, és gyorsan elsajátítható a működtetésük.

A kávé utánpótlás folyamatosan garantált

A kávézás nyugalmat igényel, de ki tudna higgadt maradni, amikor elfogy a kávé, és éppen akkor, amikor ő kerül sorra a kávégépnél. Ilyenkor persze jön az egymásra mutogatás, hogy kinek a feladata lett volna elugrani a boltba, de ettől a probléma még nem oldódik meg.

A Koffein Service cOffice szolgáltatása keretében mindig lesz mit tölteni a gépbe, méghozzá nem is akármit! Igazi olasz kávét, amit egy kézműves pörkölőüzemben állítanak össze kifejezetten a Koffein Service számára, így máshol biztosan nem találkozhat vele. A választékban a lágyabb, 100% arabica mellett az erősebb pörkölésű, intenzívebb kávék egyaránt megtalálhatók, hogy minden igény kielégíthető legyen.

Kávé kiszállítás akár másnapra

A kávéra nem kell várni, hiszen megrendeli, és másnapra már ott is van! Ezzel pedig a beszerzés terhe sem az Ön vállát nyomja majd, így teljes egészében a cég ügyeire tud koncentrálni.

Kiegészítőkkel a kávézás is stílusosabb

A jó kávét a kedvenc bögrénkből a legjobb meginni, de igény esetén olyan kiegészítőket rendelhet a cOffice szolgáltatás keretében, mint a papírpohár, a csésze, a logózott cukor, csokifalatkák, ha pedig igazán lazán szeretné élvezni a forró feketét, akár néhány babzsákot is beszerezhet a pihenőbe. Sőt, akár a tárgyalóba is, mert a munka is jobban megy egy kreatív környezetben.

Gyors szervizelés cserekészülékkel

Bár a cOffice kávégépek megbízhatóan működnek, előfordulhatnak kisebb-nagyobb meghibásodások. A szerviz szolgáltatás keretében a lehető leggyorsabban orvoslásra kerülnek a problémák. A kollégáknak nem kell megvárniuk, míg a bérelt gépet megjavítják, hiszen a következő munkanapra cseréli is a szolgáltató.

Végezetül még valami: a hibákat a 0-24 órás ügyfélszolgálaton bármikor bejelentheti, illetve, ha kérdése vagy egyéb igénye van, azt is jelezheti a cég munkatársai felé.

Az allergia tulajdonképpen a szervezett túlzott reakciója valamire. A méhpempő ezt képes kordában tartani, és a reakciót a normál tartományban tartani.

Étel
Ital
Étel
Ital
Étel
Ital
Étel
Ital
További anyagok