29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
27°
Vasárnap
29°
2022.06.30. csütörtök, Pál
filter.hu filter.hu

2019 sztárjai: gyönyörű és biztos védelmet nyújtó napellenzők

Klímaváltozás, hőségriadó, káros UV sugarak – egyre komolyabb veszélyektől kell megóvnunk saját magunkat és családunkat. Mutatunk három szuper megoldást az égető napfény, a perzselő forróság ellen!

Napozni jó – ezt sokan valljuk –, de napjainkban sajnos egyre veszélyesebb. Ahogy nő a bőr leégésének rizikója, ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérséklet, úgy kezd el foglalkoztatni minket a megfelelő kültéri napellenző kérdése. Nézzük meg az idei év legmodernebb, legszebb és leghatékonyabb modelljeit az árnyékolás.hu kínálatából, és inspirálódjunk a különböző megoldások, stílusos szövet- és anyagminták alapján!

Könyökkaros napellenzők

Nem véletlenül kezdünk a legkedveltebb típussal: a köztudatban „kitekerhető” erkély és terasz napellenző joggal népszerű! Néhány perc alatt kinyitható, ha pedig nincs rá szükségünk, gyorsan és kényelmesen – akár elektromos motor segítségével – csukható. A legjobb minőségű, a hazai átlagnál vastagabb zártszelvény karok, a megbízható, nyomás alatt öntött vagy speciális, extrudált profilból készült öntvények, az 5 év fakulási garanciával biztosított UV-szűrő, színpompás textilek nem csak szemet gyönyörködtető extrák, hanem egyben a hosszú élettartam garanciái is.

A csuklós karú napellenző biztonságos, meggyőző ár-érték arányú, karbantartása minimális, és a legtöbb nyílászáróra felszerelhető – képzeljük csak el, ahogy az egész család a kellemes, enyhet adó árnyékban költi el vasárnapi reggelijét, még augusztusban is, a legforróbb napokon!

Ablak és balkon napellenzők

Amikor nincs szükség vagy lehetőség a fal síkjából messze kinyúló árnyékolóra, frappáns megoldást jelentenek az oldalsínen vezetett, illetve a kitámasztókaros napellenzők. Ráadásul beszerzésével nem is csupán loggiák és balkonok fényvédelméről beszélünk, hanem egy, a felszerelést követően megszülető, kicsit párizsi, kicsit tengerparti hangulatról, amely – az ügyesen megválasztott színű és mintájú textillel – igazi fénypontja lesz szobánknak, irodánknak!

A 0-tól 160 fokig állítható dőlésszög, a mindössze egy mozdulatot vagy gombnyomást igénylő leengedés és felhúzás, a könnyű szerkezet és a színek nagy választéka miatt a balkon napellenzők igazi modern, letisztult, praktikus megoldást kínálnak az égető napsugarak ellen.

Nagy felületek árnyékolása

Míg az előző két típus inkább lakossági felhasználásra ajánlott, addig éttermek, szórakozóhelyek optimális és sikkes védelmére az úgynevezett terasz árnyékolók jelentik az ideális megoldást. Az egyes elemek maximális mérete 5x5 méter, azonban több elem egymás mellé való felszerelésével gyakorlatilag bármilyen hosszú tér árnyékolását megvalósíthatjuk.

Minőség, tartósság, variálhatóság és UV védelem szempontjából természetesen ez esetben is ugyanazt a magas minőséget kapjuk, mint az árnyékolás.hu összes termékénél. Élvezzük új életre keltett teraszunkat vendégeinkkel együtt a hőség és napsütés ellenére is!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok