14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Nyelvvizsga felkészülés otthon – így csináld, hogy sikerüljön!

Szeretnél mindent megtenni a sikerért? Alaposan felkészülnél a rád váró megmérettetésre? Szuper! Mutatjuk is az Euroexam hathetes, ingyenes edzéstervét, amivel kezedbe veheted az irányítást!

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy leszögezzük: egy nyelvvizsgára való felkészülés nem pár nap alatt történik. Ezt biztosan hallottad már szüleidtől, tanáraidtól, tapasztaltad saját bőrödön is. Az angol vagy a német nyelv alapjainak megismerése, szabályainak és szókincsének megtanulása hosszú hónapok munkáját igényli, ahogyan a vizsga típusfeladatainak begyakorlása is hetekbe telik. Ezzel nem elriasztani akarunk, sőt, inkább segítünk: a nyelvvizsga előtti hetekben sem hagyunk magadra! A teljesen ingyenesen elérhető vizsga edzésterv neked is rendelkezésedre áll, a sikeres bizonyítványszerzés innentől csak rajtad múlik!

Hatheti adag

Szeretnél egy alapos, rugalmas, pontosan és kifejezetten az előtted álló Euroexam nyelvvizsga típusfeladataira felkészítő tervet, amit akár otthon is végigcsinálhatsz? Vagy annyira kitartó és fegyelmezett, hogy nem lógod el a napi gyakorlást? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, van egy szuper hírünk: ingyen és bérmentve letöltheted az edzéstervet, amivel gyerekjáték lesz a felkészülés!

Angol nyelvből B2 és C1, német nyelvből pedig B2 szintekhez pár kattintással már tiéd is a heti adagokba rendezett, rugalmas, napirendednek és vérmérsékletednek megfelelően testre szabható csomag. A program maga az intenzív nyelvtanulás és gyakorlás, ami naponta kb 20-30 percedet veszi igénybe. Ahogy a visszaszámlálás szerűen összeállított feladatsorokon végighaladsz, átrágod magad az írásbeli és szóbeli forduló valamennyi részén, így a vizsgán már nem érhet meglepetés – rutinosan oldhatod meg a részfeladatokat.

Egyéb ingyenes anyagok nyelvvizsgához

A vizsga edzésterven túl számos más érdekességet is találsz az Euroexam honlapján: tesztsorok, vizsgatippek, online fogadóórák, e-learning, vizsgaszimulátor, villámtréningek és szóbeli próbavizsgák várnak rád! Ha pedig szükségét érzed, minden tesztkönyv és nyelvvizsga tankönyv – sok esetben igen jelentős kedvezménnyel! – megvásárolható online.

Hidd el, megéri!

Többszörösen megtérül majd a sikeres nyelvvizsga, hiszen egyrészt szinte alanyi jogon visszakapod a befizetett vizsgadíjat, másrészt pedig jelentős előnybe kerülsz egyetemi felvételikor, külföldi tanulmányok kezdésekor.

Hagyj tehát elég időt – legalább hat hetet – magadnak, tanulj, ismételj szorgalmasan, és használd ki az internet adta lehetőségeket! Az Euroexam intenzív edzéstervével sikerrel veszed majd az előtted álló megmérettetést!