12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

A minőséget jelentő Rubi szerszámok

A Rubi egyértelműen minőségi munkaeszközöket biztosít a különféle munkaterületekhez. A kínálatukban elérhető csempevágók, vizesvágók, illetve burkoló szerszámok egyaránt garanciát jelentenek a megbízhatóságra.

Ennek pedig kiemelt jelentősége van akkor, hogyha a különféle építési vagy felújítási munkák során hatékonyak szeretnénk lenni. Ezekkel az eszközökkel minimális lesz az elvesztegetett idő, emellett pedig a használatuk elsajátítása sem fog túlságosan sokat felemészteni a munkaidőből.

A nemzetközi viszonylatban is elismert gyártó folyamatos fejlesztésekkel és innovatív megoldásokkal igyekszik minél inkább eleget tenni a vásárlói igényeknek. Rövid bejegyzésünkben tehát a Rubi által kínált szerszámokat mutatjuk be.

Rubi csempevágók

Amikor a különféle burkolólapok méretre vágásához keresünk munkagépet, akkor a könnyű kezelhetőség, az egyszerű mozgathatóság, illetve a precíz munkavégzést lehetővé tevő kialakítás minden bizonnyal a kiemelt szempontok között szerepel.

A Rubi termékpalettáján egyaránt megtalálhatók az egysínes, a kétsínes, a tolókaros, valamint a húzókaros változatok is. Szabadon tudunk választani tehát közülük annak megfelelően, hogy éppenséggel melyiket tartjuk a leginkább ideális megoldásnak.

Értelemszerűen további lehetőséget kínál a variálásra a csempevágók mérete is. Ezt pedig célszerű ahhoz igazítani, hogy az általunk megmunkálni kívánt lapok szélessége, hosszúsága, illetve vastagsága mekkora kapacitással bíró eszköz használatát teszi indokolttá.

Rubi vizesvágó gépek

Amennyiben a burkolással kapcsolatos teendők során keményebb, speciális tulajdonságokkal rendelkező lapokat kell precíz módon méretre vágnunk, ehhez sok esetben a vizesvágás jelentheti a megfelelő módszert.

A Rubi gyártóként értelemszerűen a vizesvágó gépek területén is igyekszik minőségi, és könnyen használható munkaeszközöket előállítani a felhasználók részére. Az eltérő munkakörnyezet és a megmunkálni kívánt lapok méretéhez igazodva tudunk választani a kisebb asztali, illetve a nagyobb kapacitással bíró felsőpályás vizesvágók között is.

Rubi szerszámok a burkoláshoz

A Rubi természetesen a burkolási munkálatok kapcsán is igyekszik a megfelelő munkaeszközök biztosításával ellátni a felhasználókat. Ennek főként azért is van nagy jelentősége, mert a burkolás maga összetett feladat, ami többféle eszköz meglétét egyaránt igényli.

Rendelkezésre állnak például a ragasztóanyaghoz használatos keverőszerszámok, az elektromos fugakaparók, illetve a burkoláshoz használatos kiegészítők is. De szintén meg tudjuk vásárolni a különféle lapszintezőket és fugakereszteket is, amennyiben arra van szükségünk.

Emellett a terület megtisztítására használatos ipari porszívók, a sittledobó törmelékcsúszda is elérhető a Rubi kínálatában.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok