14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza
filter.hu filter.hu

Egy igazán egyedi ajándékot keresel szülinapra?

Van egy bizonyos kor, ami felett az emberek jelentős része nem igazán tud újat villantani, ha szülinap van a családban, vagy éppen a munkahelyen. Ilyenkor a fő gond azzal van, hogy tanácstalanok vagyunk, mivel is okozhatnánk örömet az éppen születésnapos családtagunknak, ismerősünknek, kollégáinknak.

Mi is pontosan a szülinapi újság?

Kevés olyan ember van, akit ne érdekelne, hogy milyen események történtek aznap, amikor megszületett. Hogy ez az igény is kielégülést nyerjen, ezért jött létre a Szülinapi Újság, melynek köszönhetően az ünnepelt megismerheti az aznapi legfontosabb híreket. Mindemellett pedig az újság címlapján kap helyet a legnagyobb szenzáció, vagyis, hogy megszületett az ünnepelt. Ehhez egyedi cikkel járul hozzá az újság, amihez mellékelnek egy csecsemőkori fényképet, vagy ennek hiányában egy korabeli grafikát is kérhetünk hozzá.

A megrendeléskor lehetőségünk van megadni azt is, hogy az újságban hány egyedi cikket és ehhez hány fényképet szeretnénk kérni.

Mivel a szülinapi újság egy adott napra készül, így minden esetben az adott dátumú újságok replikája. Azaz a legtöbb esetben az aznap megjelent újságokat digitalizálják, kivéve persze, ha nincs elegendő anyag egy újság elkészítéséhez. Ez akkor adódhat, ha azon a napon nem volt elegendő nyomtatott sajtó. Ezt befolyásolhatja háború, forradalom vagy akár csak egy átlagos vasárnap vagy hétfő. Persze a már említetteken kívül is akadhatnak olyan, előre nem látható problémák, amiket meg kell oldani, mivel a különböző időkben különböző módon készültek az újságok is. Ezekkel kapcsolatban mindig tájékoztatnak az újság elkészítése előtt.

A készülő újságban helyet kaphat egy egyedileg készült keresztrejtvény is. Ennek a megfejtése szintén személyre szóló üzenet lehet az ünnepelt számára. A cikkeket mind nekünk kell megírni, ezért ha nem rendelkezünk írói vénával, akkor előre kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi is fog szerepelni benne. Sőt, ha mindez még mindig nem lenne elegendő, akkor még egy személyre szabott horoszkóppal is kedveskedhetünk a leendő tulajdonosnak, amit a készítők szerkesztenek meg az általunk biztosított információk alapján.

Technikai információk

Egy szülinapi újság megrendelése nem egy időigényes feladat. Az űrlap kitöltésével meg kell adni a lényeges adatokat, és a kész újság már másnap személyesen átvehető Budapesten, az ügyfélszolgálaton. Ezen kívül természetesen van lehetőség házhozszállításra is, vagy a kész terméket azonnal az ünnepelthez is ki tudják szállítani.
Fizetési módok közül rendelkezésre áll a bankkártyás fizetés, átutalás és a futárnak történő készpénzzel való fizetés.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok