26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Véletlenek márpedig nincsenek

Bármilyen elcsépeltnek is hangzik, de nincsenek véletlenek. Hiába takarózunk azzal, hogy véletlenül történt ez vagy az. Nem, ilyen nincs. Minden történést mi magunk idézünk elő, még ha tudat alatt is. Mi teremtjük a saját valóságunkat, mi felelünk érte, hiába lenne egyszerűbb valaki másra hárítani a felelősséget.

Hányszor fordult már elő életedben, hogy úgy érezted, hogy éppen ott vagy, ahol lenned kell, vagyis ott vagy a legjobb helyen? Ugye, hogy előfordult már?

Vagy tudtad, minden előzetes ok és indok nélkül, hogy egy adott személy még fontos szerepet fog játszani az életedben? Minden valószínűséggel így is lett.

Lássunk egy történetet, ami talán rávilágít arra, hogy tényleg nincsenek véletlenek

Van egy hölgy, aki egyszer elutazott Kaliforniába, majd ott egyszerűen minden különösebb ok nélkül érezte, tudta, hogy nem ez volt az utolsó útja oda. Majd ahogy telt-múlt az idő, ez az érzés nem csökkent, de nem foglalkozott vele különösebben, hiszen százfelé járt folyamatosan a világban.

Aztán egy útja Balira vezette volna, de ott éppen kitört egy vulkán, aminek következtében meghiúsult az utazás. Mivel már hajtotta az utazási vágy, nem gondolkodott sokat, fél nap alatt megváltoztatta az úticélt és vajon hova ment? Igen, Kaliforniába! Hogy még jobban láthassuk, hogy nincsenek véletlenek, ugyanúgy, ugyanazokon a napokon sikerült oda repülnie, mint korábban.

Ebből a történetből tökéletesen látszik, hogy már az első utazáskor megteremtette magának azt, hogy később is visszautazzon Kaliforniába, hiszen különben nem lett volna az az érzése, hogy egyszer visszatér. Attól, hogy ez az érzés nem maradt folyamatosan a tudatában, maga a gondolat elindult a maga teremtő útjára. Így idővel jöttek a különböző képek, amik mind azt jelezték, hogy neki még dolga van Kaliforniában, egyszer biztosan visszatér, hiszen vissza akart térni.

Az utazás meghíúsulásával meg is teremtette magának az ideális körülményeket, noha a dátumot valószínűleg nem tudatosan választotta. Persze mondhatjuk, hogy nem tehetett arról, hogy nem indult végül a gép, amivel repült volna, de ez elég direkt magyarázat. Mivel tudatalatt inkább Kaliforniához húzta a szíve, így események, teremtések láncolata vezetett oda, hogy végül álmai városában kötött ki.

Jöhet a sok, “mi lett volna, ha…”, de nincs értelme, hiszen az mind feltételezés.

A gondolat teremtő ereje

Ahogy az elején már kifejtettük, nincsenek olyanok, hogy véletlenek. Mindent magunknak teremtünk, azt is, hogy hol és éppen kivel találkozunk, de a legfontosabb, hogy mindig ott és azzal, akire a legnagyobb szükségünk van az aktuális pillanatban.

A Theta Healing ebben segít, hogy megismerjük önmagunkat, és merjük elhinni, hogy igenis mi vagyunk az urai és teremtői a saját életünknek.

Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
További anyagok