26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Milyen segédeszközökre lehet szükségünk burkolási munkáknál?

Ahhoz, hogy a burkolással kapcsolatos munkálatok végeredményeképpen minőségi felületet kapjunk, ideális feltételeket célszerű teremtenünk. Ehhez pedig feltétlenül be kell szereznünk olyan eszközöket is, amik kiegészítőnek számítanak.

Ugyanis szükség lehet rájuk az aljzatkiegyenlítés során, a ragasztóanyag keveréséhez, illetve a burkolólapok vágása során is. Fontos, hogy mindig a kezünk ügyében legyenek ezek a kiegészítők, mert a hosszas keresgéléssel értékes perceket veszthetnénk, ezáltal sokkal hosszabb ideig tartana ugyanaz a munka.

Rövid bejegyzésünkben azt mutatjuk meg, hogy milyen segédeszközökre lehet szükségünk burkolási munkák során.

Munkaasztal a burkoláshoz

Mindig hasznos tud lenni, ha pillanatok alatt össze tudunk rakni egy stabil felületet, amin nyugodtan tudunk dolgozni egész álló nap. Egy speciálisan erre a célra kialakított munkaasztal tökéletesen megfelel ennek.

Ugyanis ezek az asztalok kifejezetten univerzálisak. A magasságuk, illetve a munkalapjuk is tetszés szerint állítható. Vannak közöttük egészen multifunkcionális darabok is, amiket tetszés szerint többféle munkafázisban is lehet alkalmazni.

Példának okáért a csempék vágásához, csiszoláshoz, mérésekhez és számításokhoz vagy egyéb tevékenységekhez is. További előnyük, hogy egészen kicsire összehajthatók, ezáltal könnyen magunkkal tudjuk vinni őket minden egyes munkaállomásra.

Keverő és öntő kocsik padloponozáshoz

Aljzatkiegyenlítő tevékenységeknél egyáltalán nem jelent hátrányt, hogyha a munkához szükséges anyagot egy kifejezetten ilyen célokra kialakított keverőben tudjuk összeállítani, illetve a célterületre való eljuttatása is praktikus módon történik.

Erre a célra kiválóan alkalmasak a keverő és öntő kocsik. Kapacitásukat tekintve 75 liternyi anyagot képesek tárolni, míg az egyszerű mozgatásukhoz három vagy négy stabil kerék járul hozzá.

Mostantól tehát egyáltalán nem kell bonyolult és nehezen kivitelezhető folyamatra gondolni az aljzatkiegyenlítés kapcsán, mert ezek a keverő és öntő kocsik képesek egyszerűsíteni az egész metódust.

Asztalok kifejezetten a csempevágáshoz kialakítva

Aki végzett már huzamosabb ideig burkolással kapcsolatos munkát, az pontosan tudja, hogy mennyire képes igénybe venni a derekat. Pontosan azért, hogy ne kelljen mindig lehajolni, egy magasított csempevágó asztal kiváló szolgálatot tehet.

Ezek az asztalok minőségi anyagokból készülnek a stabil tartásért, a magasított lábazatuk pedig elősegíti, hogy a csempevágás kényelmes módon kivitelezhető legyen.

Kíméli a derekat, mert nagyon könnyű összecsukni, nem foglal sok helyet, és a szállítása sem jelent extra terhet.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok