9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

A telefontokok, amiket Tony Stark és Thor is imádna!

Vannak az átlagos telefontokok, a divatos telefontokok, a giccses telefontokok, meg azok, amik Hulk ütéseit is kiállnák, miközben a külsejükkel nem csak Natasa Romanov és Pepper tetszését nyernék el, de még az asgardiak is beszereznének maguknak néhány tucattal. Ha egy ilyen király tokra vágysz te is, már most szeretnénk megnyugtatni, léteznek ilyenek!

Miért kell egyáltalán tok a telefonra?

Ugyan már a csapból is gyakorlatilag ez folyik, mégis szeretnénk röviden emlékeztetni mindenkit arra, hogy minden okostelefonnak szüksége van egy tokra és egy fóliára, amely megvédi azoktól a sérülésektől, amelyeket a kezedből való kiesés okozhat. Fóliaként a legtöbben az üvegfóliát ajánlják, a tokok terén azonban nincs ilyen nagy egyetértés. Mindenki más típusban hisz, mindenkinek más az, ami beválik. A telefontok amellett, hogy védelmezi készülékedet az esésektől, könnyedén kifejezheti rajongásodat.

Captain America vs Iron Man

Ha te is a Marvel univerzum rajongói közé tartozol, biztosan örülni fogsz a ténynek, hogy olyan tokkal állhatsz Vasember vagy Amerika kapitány oldalára, amik nem csak csodaszép grafikával rendelkeznek, de még a Thor pöröjével való találkozástól is megvédik szeretett készüléked.

Legyél bármelyik hős hű rajongója, elkötelezettségedet egy előttük tisztelgő tokkal tudod kifejezni legkönnyebben. Ezeknek a tokoknak a védelmében, amikor rápillantasz a telefonodra, mindig elmosolyodhatsz majd, hiszen eszedbe fog jutni róla a kedvenc jelented, vagy épp egy mondat kedvenc szereplőd szájából.

Gondolj bele ráadásul, hogy a moziban hányan fognak irigyelni a tokod miatt! Beszélgetésindítónak sem utolsó, ráaádsul a tok alapján könnyedén magad köré gyűjtheted az összes Bosszúállók rajongót. Ha pedig többeknek a telefonját is hasonló témájú tok díszíti, egy egységes hadseregnek fogtok tűnni.

Mi van akkor, ha nem találod az igazit?

Ha körülnéztél az Infinity tokjai között, és egyik Marvel tok sem nyerte el a tetszésedet, még ne csukd be a böngészőt! Ha egy különleges tokra vágysz, és az ötleteid meg vannak már, de nem vagy biztos abban, hogy hogyan is kellene egy tokon elhelyezni, vagy esetleg nem tudod, hol csináltathatnád meg, ne keresgélj tovább!

Az Infinity kreatív, tapasztalt tagjai szívesen segítenek. Masszív, csodaszép dizájnú tokok kerülnek ki a kezeik közül, amelyek az idő múlását is könnyedén veszik. Nem véletlenül olyan tökéletes minden elkészült tok: az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a telefontokra való nyomtatás terén. Ne habozz, nézz be az oldalra, és találd meg azt a tokot, ami még Nick Fury tetszését is elnyerné!