7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Innovatív kerítés a Nívótól

Házunk és kertünk stílusát jelentősen befolyásolja, hogy milyen módon határoljuk körbe. Mindannyian arra vágyunk, hogy szép és egyben stabil, biztonságot nyújtó kerítés válassza el otthonunkat a külső világtól.

Az időjárási viszontagságok és a nap ereje azonban idővel kikezdik az anyagot, legyen szó fáról, fémről vagy vasról. A kerítés megfelelő felületkezelés nélkül folyamatos karbantartást igényel. Ezért ha költséghatékony és időtálló megoldást keres, akkor szíves figyelmébe ajánljuk a Nívó Kerítés térhatárolóit.

Innováció

A Nívó Kerítés úgynevezett Klikk rögzítési rendszerrel működik. Az egyedi gyártású acéllemezeket ezzel a pattintós technikával rögzítik a tartókerethez. A kerítés darabjait rögzíthetjük már meglévő tartókeretre, de a cég saját fejlesztésű C-profil keretrendszert is gyárt.

Bár a szerelés könnyű, a végeredmény minden esetben egy biztonságosan rögzített, mutatós és professzionális kerítés. Ha nem győzne meg minket a honlapon található bőséges ismertető és vásárlói vélemény, akkor érdemes ellátogatni a bemutatóterembe. Emellett már az ország számos helyén találunk beépített Nívó kerítést, így ezeken a referenciahelyeken is megtekinthetjük a különféle kerítés megoldásokat.

Segítség a döntésben

A cég honlapján számos hasznos információ, pontos használati leírás és videó található. A videókból a kerítéselemek szakszerű felrakását és a tartókeretek összeszerelését is elsajátíthatjuk. A 10 éves garanciának természetesen feltételei vannak, ezekről is teljes körű tájékoztatást kapunk.

Lehetőségünk van telefonon, e-mailben árajánlatot kérni, de bármilyen egyéb kérdésünk van a termékekkel kapcsolatban, a gyártó munkatársai rendelkezésünkre állnak. A végleges döntés meghozatalában nagy segítségünkre lehet a kerítéstervező alkalmazás. Használatával teljes képet kaphatunk leendő kerítésünk látványáról. Beállíthatjuk a kapuelemeket, az oszlopok burkolatát, tetszés szerinti hézagolást és színezést.

A kerítéselemek felszerelése

Kérésre a Nívó szakemberei a leendő kerítés helyén is elvégzik a felmérést, majd árajánlatot készítenek. Igény szerint a cég házhozszállítást is vállal, és fel is szerelik a térelválasztót. Az acélelemek a cég saját üzemében készülnek, egyedi méretekben és kiválasztott szín alapján. A méretek tekintetében a gyártó 3 méterig vállalja a kért méret precíz méretre szabását. A színek a fahatású, az antik és homogén színekben és 30-féle árnyalatban választhatók, az acélelemek mindkét oldalukon színezettek. A csomagban a kerítéselemekhez tartozó takarókupakokat is találunk. A kerítéselemeket vízszintes és függőleges irányba is felrakhatjuk, illetve választhatjuk a hézagos vagy szorosan sorolt rögzítést.

Bárhogyan is választunk, abban biztosak lehetünk, hogy elegáns és tartós kerítés mellett döntöttünk!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok