13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Bérelj limuzint igazán jó akciókkal!

Általánosságban elmondható, hogy az ember nagy élményeket, igazi luxus életérzést vár attól, ha limuzint bérel. Számos alkalommal már-már elengedhetetlen kelléke az eseménynek. Ha pedig ehhez különböző akciók is járnak, miért haboznánk?

Milyen eseményekre szoktak a legtöbben limuzint bérelni?

A leggyakoribb bérlési indokok a következők:

  • leány- illetve legénybúcsúk alkalmával,
  • esküvőre, az ehhez kapcsolódó kreatívfotózáshoz, valamint természetesen az utazáshoz,
  • különböző szülinapok vagy névnapok, gyakran házassági évfordulók, esetleg szalagavatók alkalmából,
  • reptéri transzferként, akár üzleti partner, akár családtag szállítására,
  • egy egyszerű városnézésre is kiváló.

A fenti alkalmak mindegyikére bérelhetünk különböző méretű limuzinokat, amihez csak annyit kell figyelembe venni, hogy hányan tervezzük az utazást. A Partylimuzinnál egy 8+1 és egy 9+1 fős limuzin áll a rendelkezésünkre, attól függően, hogy mire van szükségünk.

Az események jelentős részéhez rendelkeznek a Partylimuzinnál egy kis akcióval, így érdemes a foglalás előtt tájékozódni, hogy mit kaphatunk a luxus életérzésen felül. Az alap, hogy minden rendeléshez jár egy hűtött üveg pezsgő, amit az út folyamán bármikor elfogyaszthatunk.

Külön akciók

Leánybúcsúra történő rendelés esetén egy extra üveg pezsgővel kedveskednek a csapatnak, azaz így a sofőr két üveg jó minőségű, hűtött pezsgőt bont a menyasszonynak és barátnőinek. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

Mindezek felett, ha bármilyen alkalomból, buliba mennénk a limuzinnal, akkor a fővárosi Liget Clubba és a Morrison’s 2-be egyaránt ingyenes a belépés, sőt, még fejenként egy welcome shotal is kedveskednek.

Abban az esetben, ha esküvőre rendelnénk limuzint, a Partylimuzin gondoskodik arról, hogy ne kelljen sietnünk ebben az amúgy is az embert próbáló szituációban. 4 óra bérlés felett egy órát ajándékba kapunk, azaz 5 óránk lesz. Ez azt jelenti, hogy így még a kreatív fotózásra is több időnk marad, nem kell minden percet kiszámolni. Sőt, esküvő esetén 2 órás fix bérlési idő felett egy ajándék, színben az esküvő színeivel harmonizáló virágcsokor autódíszt kapunk. Ugye, hogy megéri a limuzin a nagy napra?

Ajándék limuzinozás esetén az ajándékot átadhatjuk ajándékutalvány formájában is. Ez meglehetősen elegánsabb és kellemesebb gesztus, mintha csak közöljük vele, hogy néhány órára béreltünk neki egy limuzint. Sőt, ha ajándékutalványt használ fel az illető, akkor már magában jár a 3 üveg ajándék pezsgő, az esküvői csokor, és kisgyermekek esetében ajándék lufidekorral kedveskednek az utalvány felhasználójának.

Végül, de nem utolsó sorban, ha minden “ok nélkül” rendelünk limuzint, akkor azt lehetőleg hétfő-kedd-szerda-csütörtöki időpontban tegyük, mert ebben az esetben már az alapárakból minimum 10 százalék kedvezményt kapunk, de minél hosszabb időre vesszük igénybe, annál nagyobb a kedvezmény mértéke.

Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
További anyagok