12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

A papírtáskák varázsa: könnyen és gyorsan hírét viszik bárminek!

A papírtáskák különlegessége két dologban rejlik: a funkcionalitásukban és az egyszerűségükben. Az ügyfelek kezébe adva néhány rövid nap alatt elterjeszthetnek bármilyen új ajánlatot, vagy akár egy esetleges költözést! A papírtáskák olyan kiegészítők, amelyeket akár minden nap lehet használni, az ügyfelek éppen ezért szeretik annyira. A papírtáska nem egy egyszerű szórólap, amely néhány nap alatt a kukában végzi.

Mit érdemes tudni a papírtáska gyártási folyamatáról?

  • Minden papírtáska exkluzív kinézettel készül el!
  • Piskóta, zsinór és szatén füllel is rendelkezhetnek.
  • Legfeljebb két hétbe telik a gyártásuk.
  • A külsejük megtervezésében szívesen segít a PromoPrint.hu csapata.
  • Felártól nem kell tartanod, miközben a több mint 200 fajta méret között válogatsz.

A különleges külső megnyer majd mindenkit

Ahogyan azt már említettük, ne ess kétségbe, ha nem tudod kiválasztani a tökéletes kombinációt a lehetőségek közül. A három különböző fül má -más dizájnhoz illik. Ha vannak ötleteid arról, hogy milyen végeredményt szeretnél a táskákon látni, de nem igazán tudod egyedül megtervezni, fordulj a PromoPrinthez bizalommal, profi csapatuk minden ötletedet segít majd közös mederbe terelni.

Hogy hogyan segítenek céged népszerűségét növelni?

Ahogyan azt már a bevezetőnkben is említettük, a papírtáskák azért örvendenek hatalmas népszerűségnek az ügyfelek körében, mert a mindennapok során is használhatóak. Egy kisebb bevásárlás során, vagy ha néhány papírt akarunk a házunktól a kocsiig, majd a kocsitól az irodáig magunkkal vinni, ezek a táskák jelentik a tökéletes segítséget. Népszerűségüket pedig egyszerűen sokszorozza a tény, hogy papírból készülnek, hiszen környezetbarát alapanyagról van szó.

A papírtáskák pozitívumai közé tartozik még egy nagyon fontos tény, ami miatt minden cégnek megéri ezzel hirdetni. Ez pedig nem más, mint az, hogy a papártáskákra rengeteg fontos adat elfér! A megfelelő betűtípussal és mérettel akár a táska mindkét jól látható nagy felületét el lehet látni adatokkal, információkkal.

Hogy mi a bónusz? Onnantól kezdve, hogy az ügyfelek kezébe kerül, az információk, újdonságok gyakorlatilag önmagukat hirdetik a táskákon. A buszon, a metrón, vagy akár csak a plázában sétálgatva egy feltűnő, de mégis elegáns dizájnnal ellátott táskára mindenki felkapja majd a fejét.

A cégedhez néhány nap alatt eljuttatják a táskákat!

Hogyan jutnak maximum két nap alatt a cégedhez az elkészült papírtáskák? Szerződött futárpartner áll rendekezésedre a szállításhoz. Az ő segítségükre akkor lesz szükséged, ha 500 db felett rendelsz táskákat. Az említett darabszámig az elkészült darabok könnyedén elférnek egy személyautóban, felette viszont szállításuk igencsak nagy kihívást jelenthet.

Kíméld meg magadat a szervezéssel járó fejfájástól, és egyszerűen hagyd, hogy a PromoPrint segíthessen a szállításnál is!