14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
13°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Gyakori kérdések a SeaFleet szoftverével kapcsolatban

A SeaFleet programja abban nyújt hathatós segítséget a felhasználók számára, hogy bonyolult és átláthatatlan feladat helyett könnyen kivitelezhető folyamattá teszi a flottakezelést.

A segítségével nincs szükség többé Excel táblázatok összefésülésére, mert egyetlen integrált felületen minden lényeges információt el tudunk érni a menedzselt járművekkel kapcsolatban. Ezáltal megannyi munkaóra és ráfordítandó költség lesz megspórolható.

Persze mindezek mellett is akad még a rendszer iránt érdeklődőknél megannyi kérdőjel. Rövid bejegyzésünkben ennek megfelelően a SeaFleet szoftverrel kapcsolatos gyakori kérdésekre adunk választ.

Azokat a funkciókat is meg kell vásárolni, amikre nincs is szükség?

A SeaFleet moduláris felépítésű. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csak és kizárólag azokat a funkciókat kell igényelni és használni, amelyekre feltétlenül szükségünk van.

Miben jobb a SeaFleet más hasonló megoldásokhoz képest?

A rendszer használatához kizárólag egy számítógép vagy más okoskészülék, illetve stabil internetes kapcsolat szükséges, ezáltal lokációtól függetlenül elérhető számos élethelyzetben.

A felület több nyelven is elérhető, egyúttal rendkívül könnyen is kezelhető. A napi munkavégzés ezáltal egyszerű ujjgyakorlattá válik, amit tovább erősít a dokumentumok kezelése kapcsán rendelkezésre álló számos kiegészítő funkció.

Lehet-e tesztelni a szoftvert?

Igen, a kipróbáláshoz egy előre telepített DEMO gépjármű adatbázis áll a rendszer iránt érdeklődők rendelkezésére, amelyben tetszés szerint van lehetőség tesztelni a SeaFleet különféle funkcióit.

Egyszerre hány felhasználó tud belépni?

A szoftvert egyazon időpontban használó személyek száma nem esik korlátozás alá. Sőt, emellett arra is van lehetőség, hogy ugyanaz a felhasználó egyszerre több gépről is dolgozhasson, és élvezze a rendszer előnyeit.

Mennyi idő alatt történik meg a beüzemelés?

Amennyiben felhő alapon vesszük igénybe a SeaFleet rendszerét, úgy a megrendelést követően (néhány fontos kérdés tisztázása után) viszonylag rövid időn belül már tudunk is benne dolgozni.

Hogyha helyi telepítést kérünk, akkor az üzembe helyezéshez szükséges időtartam leginkább annak a függvénye, hogy mennyi idő alatt tudjuk megteremteni a hozzá szükséges körülményeket.

Mekkora cégméret esetén nevezhető gazdaságosnak a SeaFleet használata?

A gazdasági szempontok figyelembevételénél a legfontosabb, amire koncentrálnunk érdemes, az a nyilvántartott autók darabszáma. Habár a tapasztalatok alapján van olyan vállalkozás, ami mindössze négy darab jármű menedzseléséhez is a SeaFleet mellett döntött.

Húsznál is több autót számláló flottáknál rendszerint olyan méreteket ölt már az adminisztrációs feladatok halmaza, hogy abszolút indokolt a flottakezelő program alkalmazása.