12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Miért ajánljuk az online rádiózást?

Ismerős lehet az érzés, amikor a rádiót tekergetve mérgelődik valaki, mert recseg-ropog a hang, sziszeg mint egy kígyó, és ha mégis tisztává sikerül varázsolni, a csoda néhány percig tart csupán. Az is ismerős lehet, amikor utazás közben szépen lassan “fogy el” a rádióadás az autóban.

Van rá okos megoldás, hallgass rádiót online!

Ebben az esetben biztosan kiváló minőséget, állandó, folyamatosan hallható rádióadást fogsz élvezni a közel 100 rádió műsora közül, melyeta MyOnlineRadio biztosít neked.

Az ő rádióikat hallgatva nem fog zavarni a helyzetváltoztatás, a domborzati viszonyok és a körzettől való függés, hiszen egyetlen kattintással elérheted a kedvenc csatornádat. Az is az online műsorok hallgatása mellett szól, hogy lehetőséged van egy-egy műsort vagy zeneszámot újra és újra meghallgatni. Az ember általában nem a karosszékből rádiózik napközben, ha épp dolgozol, vagy otthon végzed lurkó mellett a napi rutint, könnyen lemaradhatsz egy-egy infóról, riportról, vagy csak épp egy fontos mondat közben sikít fel a csemetéd, vagy zavar meg a főnököd. Milyen jó, hogy ezzel a típusú rádióhallgatással nem maradhatsz le semmiről!

Ismerd meg az ismeretlent

Sokszor hall az ember új zenéket a rádióban, ilyenkor jönnek a zenefelismerő applikációk, a belecsörgő telefonhívás, a háttérzajok, a kézből kicsúszó telefon… Ugye ismerős?

Ha az online rádiózás mellett döntesz, többé ebbe a bosszantó helyzetbe sem fogsz belefutni, hiszen a MyOnlineRadio weboldalán minden információt meg fogsz találni a zenékre vonatkozóan is. Ha ránézel az órádra, és megjegyzed, hogy mikor hallod épp azt a zeneszámot, akár dolgod végezte után is meg tudod keresni, ki volt az előadó, mi volt a dal címe. Sőt, meg is tudod hallgatni, ahányszor csak szeretnéd.

Apró és megoldható bökkenők

Sajnos előfordul, hogy néha akadozik egy-egy népszerű rádió adása, de van rá megoldás, hogy ez se lehessen akadálya a felhőtlen rádiózásnak.

Például a Retro Rádió vagy a Rádió 1 esetében lehetőséged van szervert váltani, ezzel elkerülve a túlterheltség problémáját.

Mindenképp vedd figyelembe, hogy ez a fajta rádiózás adatforgalommal jár, és költségei vannak, ha mobilinternetet használva rádiózol. Általában 32 kbit/sec és 128 kbit/sec között van az az adatmennyiség, amennyit generál egy okostelefon, ha rádiót hallgatsz. Ez azt jelenti, hogy 1 MB is elfogyhat percenként. Szerencsére a WiFi ezt a problémát orvosolja, csak rá kell csatlakoznod, és ez a költség már el is illant. Az is jó hír, hogy a szolgáltatók egyre több lehetőséget kínálnak akár korlátlan adatcsomagokra is, így tényleg nem kell lemondani a rádiózás örömeiről.

Keresd az újat

A MyOnlineRadio csatornáit böngészve biztosan találsz majd eddig számodra ismeretlen, ám mégis szimpatikus rádiókat is, mert nem csak a nagy és ismert csatornák nyújtanak igazi élményt. Legyél nyitott, keresd az ízlésednek megfelelőeket.