14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Szabadulószobák minden mennyiségben

Úgy gondolod, hogy bárhonnan kiszabadulsz? Hogy nem tudnak túljárni az eszeden, mert mindenhol feltalálod magad? Próbáld ki magad egy szabadulószobában! Lepd meg magad és/vagy barátaidat egy felejthetetlen élménnyel, és bizonyítsd be, hogy nem lehet sarokba szorítani!

Szabadulószobákat találhattok 10, illetve 12 éves kortól, de van, amit csak 18 éves kor felettiek vehetnek igénybe. Érdeklődési körtől függően keresd meg azokat, amik vonzanak téged!

10 év felett…

10 év felettieknek ajánlott a Máguspróba, aminek keretein belül a végső próbát kell kiállni, hogy igazi varázshasználók lehessetek. Ez egy igazán egyedi és különleges ajándék mind annak, aki kapja és annak a csapatnak is, aki részt vesz rajta.

A Zárt osztályon se vár rátok több kímélet. Egy agykontrollal kísérletező őrült tudóscsapat karmaiba kerültetek, akiktől jobb, ha megszöktök, mielőtt mindent kiróbálnak, amit még álmaidban sem szeretnél megtapasztalni.

12 év felettieknek…

Itt már kicsit színesebb a paletta. Az egyik szobában például egy vámpír vár, akit el kell fogni, bár sokan elbuktak előttetek. Sok érdekes rejtély megoldása a kulcs a sikerhez, ha pedig nem sikerül, akkor az elődeitek sorsára juttok.

A Láthatatlan erdőben az egész játék során teljes sötétség vesz körül titeket, mivel egy mérges gomba elfogyasztása után egytől-egyig elvesztettétek a látásotokat. Ha egy órán belül nem juttok el az ellenszerért, akkor a hatása véglegessé válik.

A Fűrész szabadulószobában az eredeti filmmel megegyező történetben próbálhatjátok ki magatokat. Egy fürdőszobában ébredtek egy vérző test társaságában, majd elhangzik a jól ismert felvétel, csak éppen a ti nevetekkel. 60 percetek van kijutni, különben… vége a játéknak…

A Predator - Ragadozó szoba vár mindenkit, akinek gyorsan vág az esze, hiszen itt az idő a tét. Az ismeretlen ellenfeletek már úton van, és ha nem juttok be a biztonságot nyújtó kunyhóba, akkor aztán nincs tovább. Ne feledjétek, az idő kincs, mivel a Predator sokkal gyorsabb, mint ti, így az a 60 perc roppant kevésnek tűnik.

18 felett…

Végül pedig a 18 év feletti korosztálynak ajánlott szoba a Pániq pub, ahol egy időutazás keretében vehettek részt a sör alkotóelemeinek és a titkos, majdnem elfeledett hozzávaló megtalálásában. Ebben a játékban nem a lakatok kinyitása a cél, hiszen a küldetés során inkább az elektronikai megoldások lesznek az igazán jellemzőek.

Ha pedig nem tudnál dönteni, akkor lepd meg a barátaidat egy ajándékutalvánnyal és bízd rájuk a döntést. Nincs is jobb megoldás, mint sodródni az árral, főleg, ha mindegyik szabadulószoba érdekel. Ne feledd, ajándékozz élményt!

Szeretjük
Nem szeretjük
Szeretjük
Nem szeretjük
Szeretjük
Nem szeretjük
Szeretjük
Nem szeretjük
További anyagok