15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
13°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Mit érdemes tudni a mandulatejjel és rózsavízzel készült Kollagén - Hidrogél maszkról?

Folyamatos a pörgés, hajtás a munkában, nem is beszélve arról, hogy a környezeti ártalmak is csökkentik a szervezet ellenálló képességét. A Kollagén-Hidrogél maszk használatával az arcbőr látványosan és gyorsan válik üdévé, rugalmassá, egészségessé.

Mi a kollagén?

A bőr középső rétegében, az ún. dermisben található természetes állapotban, kötőszöveti építőelem. A bőrben a kollagén természetesen van jelen, állandóan termelődik, és természetes úton bomlik.

De az idő előrehaladtával egyre kevesebb termelődik, viszont egyre gyorsabban bomlik, amit külső környezeti ártalmak (pl.: káros UV sugárzás) felerősítenek. Ez a folyamat is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a bőr megereszkedjen, és kialakuljanak a ráncok.

Milyen összetevőket tartalmaz a Kollagén-Hidrogél maszk?

A termék egy új fejlesztés a L'amia Natura kínálatában, de erre is jellemző, hogy 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, melyben megtalálhatóak a damaszkuszi rózsavíz, a mandulatej vagy a speciális hatóanyagok közül a hialuronsav, kollagén.

A gélmaszk intenzíven hidratálja az arcbőrt. Tartós használatával a bőr nedvességtartalmát képes egyensúlyban tartani, de már az egyszeri kipróbálás alkalmával is észrevehető a hidratált és lifting hatás, amely az aktív formuláknak köszönhető.

  • Édes mandulatej: olyan értékes fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal van tele, melyet az arcbőr rendkívüli mértékben tud hasznosítani. A mandulatejnek is köszönhető, hogy a bőr üde és selymesen lágy lesz.
  • Damaszkuszi rózsa: a damaszkuszi rózsa aromavize, ami a maszk egyik összetevője, organikus eredetű. Illata csodás, de nem ez teszi különlegessé: arcbőrre kerülve tonizálja és regenerálja azt, gátolja az öregedési folyamatokat, ezzel jelentősen hozzájárulva a maszk anti-aging hatásának fokozásához.
  • Kollagén: a közhiedelemmel ellentétben fontos tudni arról, hogy a kollagénnek a nagy molekula súlya miatt nincs különösebb ránctalanító hatása. Mégis miért fontos a használata? Mert bőrsimító és hidratáló tulajdonsága viszont kiváló!

Mit lehet elvárni a Kollagén-Hidrogéltől, mely mandulatejet és rózsavizet is tartalmaz?

  • Észrevehető változást hoz már az első használat is. Puha tapintású és hidratált érzést keltő arcbőrre lehet számítani.
  • Folyamatos használatával a szarkalábakat és az apróbb ráncokat kisimítja, ezáltal egységessé teszi az arcbőrt.
  • Zsíros bőrtípus esetén is érdemes használni, mert a maszkban található összetevők könnyű, vizes állaga nem nehezíti el az arcbőrt.
  • Amennyiben rendszeres használata mellett dönt, segítségével fenntartható a bőr optimális hidratáltsága, víztartalma, mert a nagy mennyiségű hialuronsav megköti a vizet.
  • Használhatják érzékeny bőrűek, vagy a rosaceaban szenvedők.
  • A termék mesterséges illatanyag mentes.
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok