4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Mi az, amit érdemes tudni az SKT20 lapszintezőkről?

Amennyiben egy munka során szinte a tökéletesen sík burkolat elérése az elérni kívánt cél, akkor ehhez elengedhetetlen lesz a burkolólap szintező rendszer használata. Márpedig a magas minőség számos megbízás kapcsán alapvető kívánalom. A burkolólap szintező rendszer használata pontosan abban segíti a felhasználót, hogy egy tökéletesen burkolt és esztétikus felületet kapjon végeredményként.

A SKT20 lapszintezők fejlesztése, valamint gyártása során pontosan azzal az egyértelmű céllal jártak el, hogy az előállított eszközök mindenképp megfeleljenek a minőségi kívánalmaknak. Rövid bejegyzésünkben most pontosan ezeket a lapszintezőket fogjuk bemutatni.

Mire is használható fel a lapszintező, csempe és burkolatszintező rendszer?

A lapszintező rendszereknek, illetve a burkolatszintezőknek egyértelműen elengedhetetlen a használatuk abban az esetben, hogyha egy szép, sima és teljesen egyenletes felületetet szeretnénk elérni.

Hozzáadott értékük, hogy a burkolatok egymáshoz való illesztése során segítséget tud adni a burkolólapok sík felületének a precíz és tökéletes beállításához, valamint a nagyobb mérettel rendelkező lapok gyorsabb elhelyezéséhez is.

Ezen tulajdonságainak hála, a szintbeli különféle hibák egyszerűen kiigazíthatóak a szintezőkkel a megfelelő síkra.

Az SKT20 ÉKES lapszintezőről

Az SKT ÉKES lapszintező egy burkolatokhoz eredményesen használható szintező rendszer. Minőségi munkák kivitelezéséhez bárki használhatja a professzionális színvonalat képviselő, a legtöbb burkolóként dolgozó szakember véleménye által egyértelműen elismert eszközöket.

Használata a nagy, illetve a kisméretű lapok lerakását is jelentős mértékben könnyebbé tudja tenni. Az alkalmazása mellett fugakereszt használatára nincs szükség.

Egyaránt alkalmazható 5-15 mm-es csempe vastagságnál is. Az ÉK kapcsán fontos lehet, hogy többször is felhasználható, szerszám használatát pedig nem teszi szükségessé. Amikor lapszintezőt szeretnénk magunknak, és támpontot keresünk a kiválasztásnál, akkor a lap vastagságát és méretét egyaránt érdemes figyelembe venni.

Ennek az eszköznek a segítségével egyszerűen kivitelezhető a sima felületű és kiváló minőségű burkolás.

Népszerű változatok a vásárlók körében

Az egyik legnépszerűbb változat az SKT20 lapszintező rendszer, amely egyértelműen a professzionális szakemberek választása, 5-15 mm és 12-22 mm vastag lapokhoz ajánlott, méghozzá 1-2-3-4-5 mm fugatávolsággal.

A másik a TLS100 lapszintező, az 1-2 mm fuga vastagsághoz és 3-12 mm vastag lapokhoz javasolt módozat. Míg a KUBALA ÉKES lapszintezők teljes választéka is sok esetben kerül kiválasztásra 1-2-3 mm fuga vastagsághoz és 3-16 mm vastag lapokhoz.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok