27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Rendelj fényképes egérpadot!

Ha ma meghalljuk, hogy egérpad, egyszerűen csak legyintünk. Hiszen a különböző infrás, Bluetooth-os egerek korában ki használ egérpadot? Itt a tévedés, mivel ez az a kiegészítő, ami nemcsak hasznos, de dekorációs célja is van.

Jobb lesz a kedvünk

Egy borús, latyakos januári hétfő reggelen ki az, aki jó kedvvel megy dolgozni? Hiszen véget értek az ünnepek, és ideje visszarázódni a mókuskerékbe. Kevés olyan embert tudunk, akit ez az eshetőség feldobna. Éppen ezért érdemes mindent megtenni azért, hogyha beérünk a munkahelyünkre, akkor ott valami szép és számunkra kedves várjon.

Nem, nem a főnökre gondoltunk, hanem mondjuk egy fényképes bögrére, amiből jól esik elfogyasztani a reggeli kávét. Vagy ha leülünk a számítógép elé, megmosolyogtat egy szép emléket idéző egérpad. Milyen jó is ilyenkor felidézni egy forró nyári emléket, vagy pedig igazán szívmelengető tud lenni, ha a gyermekünk mosolyog vissza a számítógépünk mellől. Tehát, ahogy látható, nem csak azért érdemes beszerezni egy fényképes egérpadot, mert van min gurulnia az egérnek, hanem ennél sokkal több jókedv faktorral bír.

Ha egy kiskamaszt vagy kamaszt lepnénk meg egy egérpaddal, akkor mindig tartsuk szem előtt a kép kiválasztásánál, hogy mi is az, amit szeret a gyermek. Nagy Trónok harca rajongó? Esetleg él-hal a Minecraft és a Fortnite játékokért, vagy talán inkább a World of Warcraft játékkal játszik? Ezek mindegyike egy lehetőség arra, hogy olyat válasszunk, amit tényleg szeret, nem pedig csak illemből teszi a számítógép mellé.

A Sootersnél a fényképes egérpadok kétféle formával is elérhetőek, azaz a mérete 19 x 23 centiméter méretű, de lehet kör alakú és négyszög egyaránt. A tökéletes siklás érdekében az egérpad 0,5 centiméteres csúszásmentes szivacsgumiból készül.

Amennyiben megrendelésre kerül a sor, akkor többféle lehetőség közül is választhatunk. Az egyik az SOS szolgáltatás, melynek keretében 3 óra alatt elkészül a választott egérpad, amit ezt követően bármikor átvehetünk a központi ügyfélszolgálaton a 1092 Budapest Ferenc körút 2. szám alatt, ami a Petőfi híd pesti hídfőjének a tövében található. Emellett természetesen sima rendelés esetén is lehetőségünk van személyes átvételre a fenti címen, de akár postával is házhoz szállíttathatjuk. Ez persze időigényesebb néhány munkanappal, mint a személyes átvétel.

Amennyiben a házhozszállítást választjuk, célszerűbb előre rendezni a számlát, de aki inkább azután szeretne fizetni, hogy kézhez kapta a terméket, annak lehetősége van a futárnál is fizetni. Személyes átvétel esetében is mindkét opció választható.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok