8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Helen Mirren és Liam Neeson szerelmi viszonyukról meséltek

Sok rajongójuk nem is tudja, hogy a két színész egy párt alkotott. A két színész híresség egy talk showban ült egymás mellett, több mint 30 évvel a szétválásuk után, és megosztották szerelmük szép emlékeit.

Sok rajongójuk nem is tudja, hogy a két színész egy párt alkotott.  1980-ban találkoztak John Boorman filmjének, az Excaliburnak a forgatásán. Neesonnak ez volt az első nagyobb szerepe, Sir Gawaint alakította, míg Helen Morganát játszotta a filmben.

Helen Mirren és Liam Neeson a The Graham Norton Show forgatásán

Mi nem randizgattunk, hanem négy évig együtt éltünk. Komoly kapcsolat volt ez egy darabig! Milyen szerencsés voltam!  - mondta Helen.

Liam Neeson és Helen Mirren az 1980-as években négy évig éltek együtt.

 

Abban az időben a színésznő már ismert volt színpadi munkáiról, és befutott a The Long Good Friday címü filmben. Neeson, aki 7 évvel fiatalabb nála, még karrierje kezdetén volt.

Mirren a  Neesonnal való viszonyát "csodálatos kapcsolat"-ként emlegette.

Neeson költözött Helen londoni lakásába, és azért küzdött, hogy munkát találjon, miközben Helen egyre sikeresebb lett.

Egy korábbi interjúban Helen így nyilatkozott Neesonról:

Nehéz volt neki, mert az árnyékomban élt. Én híres voltam és pénzem is nekem volt. Végül úgy döntöttünk, hogy ideje Neesonnak kibújni  a szárnyaim alól. Elegánsan  és tapintatosan kezelte a helyzetet. Szerettük egymást. Nehéz volt elválni.

A színész 1987-ben Hollywoodba költözött. Schindler listája című filmben játszott szerepéért Oscar-díjra jelölték és ez komoly hírnevet szerzett neki.  65 éves korában  akciósztárként  új szerepkörben tűnt fel.

1994-ben feleségül vette Natasha Richardson színésznőt, és két gyermekük született. Felesége 2009-ben síbalesetben halt meg.

A most 72 éves Helen Mirren egy évvel a Neesonnal történt szakítás után összejött Taylor Hackford  amerikai rendezővel, és 1997-ben összeházasodtak.

Forrás: The Telegraph

Hazai és külföldi sztárok kapcsolatairól további cikkek olvashatóak a Sztárkapcsolatok témánkban itt lentebb is:
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok