32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
33°
Holnapután
33°
Péntek
32°
2022.07.05. kedd, Sarolta, Emese
filter.hu filter.hu

Apák képei, ahogyan pici gyerekeik rajtuk alszanak

A 26 éves Trajuan Briggs, a New Mexico Egyetem akadémiai tanácsadója és egy tündérien aranyos kisgyermeknek, Isiahnak az apukája, egy érdekes Twitter oldalt indított el.

Feltöltött egy imádnivaló képet a Twitterre magáról, amint kisfia a mellkasán fekve boldogan szunyókál, és azt javasolta, hogy a hecc kedvéért más apák is ugyanezt tegyék.

Apák, indítsunk egy olyan fényképekkel teli oldalt, amelyben megmutatjuk, ahogy a gyerekeink rajtunk fekve alszanak” - írta, és a felhívás jó fogadtatásra talált a twitterezők körében. Apukák a világ minden tájáról csatlakoztak saját képeikkel, és véleményt cseréltek általában az apaságról.

Görgess lefelé, és nézd meg a képeiket!

Az oldalt azért indítottam, mert eléggé új apa vagyok, a fiam csak egy éves” - mondta Trajuan a Buzzfeed News-nak. Sok apa van a barátaim között, de senki sem mesélt a vicces alvó pózokról, erről soha nem beszélgettünk.”

Szóval lefekvés előtt, Isaiah és én Elmo mesefilmeket nézünk a telefonomon, és ő a nyakamra támaszkodik. Ahogy ott feküdtünk, arra gondoltam, hogy csinálok egy képet, mert ez olyan vagány és elküldöm a testvéreimnek. Aztán arra gondoltam, milyen szuper lenne, ha más apákkal megosztanánk egymás között ezt az őrületet. Egyfajta „nem vagy egyedül, haver” típusú dolog. Nagyon bejött.

Ahogy a képek elkezdtek ömleni, Trajuan rájött, hogy valami nagyon különleges és pozitív dolgot hozott létre megosztva az apaságban rejlő örömöt és annak vidám pillanatait.

Az online válaszok fantasztikusak!” - mondta. - Mint mondtam, egyáltalán nem gondoltam, hogy a résztvevő apáknak ilyen csodásan pozitív reakciói lesznek. Ennyi az egész.”

Az apaságnak egy másik oldala jelenik meg egy közösség által, melynek tagjai támogatják egymást. Feldob ez a sok jó érzelem-megnyilvánulás. Remélem, hogy mások is élvezik az élet és a közösségi média jó oldalát. A Twitter nevetést, könnyeket, motivációt, vitákat csal ki az emberekből. A képekkel csak annyi volt a célom, hogy egy boldog pillanatot szerezzek.”

Mit gondolsz? Ez az oldal belőled is pozitív érzéseket hozott elő? A te gyermeked is szokott furcsa és érdekes módon elaludni rajtad? Mondd el kommentben, amit gondolsz!

Forrás: Bored Panda

Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
További anyagok