28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Trollkodástól lett még izgalmasabb hely a Los Angeles-i állatkert

Egy állatkert önmagában izgalmas hely. Bájos, gyönyörű állatok (sokszor lélegzetelállító "akciózás" közben), szép környezet és rengeteg információ a természet iránt érdeklődőknek. Mi tehetne még szuperebb hellyé egy zoo-parkot? Természetesen a humor.

A Los Angelesben működő állatkert alapból magas vonzerejét növelte Jeff Wysaski, a közismert "tréfamester", azzal, hogy vicces, áltudományos táblákat tett ki különböző állatok ketrecére. Ezekből rengeteg mosolyra fakasztó érdekességet tudhatnak meg a kedves látogatók a koalák és egy amerikai elnök különös kapcsolatáról, vagy a pingvinek evolúciójáról. Ha a közeljövőben nem lesz alkalmuk ellátogatni az amerikai nagyvárosba, akkor itt megtekinthetik az ominózus táblákat.

A szurikáták képesek elméjükkel irányítani az elektromos készülékeket. Ha a mobiltelefonja megszólal, kérjük NE VEGYE FEL! Egyik szurikátánk fogja kérni az Ön segítségét a szökésben, méghozzá NAGYON MEGGYŐZŐ módon.

Az örvös csája látja a szellemeket. Ez az oka, hogy sikít. (Ez utalás az állat angol elnevezésére.) Folyamatosan érzékeli azt a rengeteg kísértetet, melyek körülvesznek minket.

Úgy tűnik, hogy a pingvineknek szmokingjuk van. Ennek oka abban rejlik, hogy a húszas évek iparmágnásaivá alakulnak. Harminc év múlva monoklijuk is lesz, hatvan év múlva meg fogják vetni a nincsteleneket.

A gyöngybaglyok meg vannak győződve, hogy a Jóbarátok című sorozat főcímzenéjének egyik sora úgy hangzik, hogy "Owl (bagoly) be there for you". (Valójában: I'll be there for you.) Ne árulják el neki az igazságot! Belepusztulna.

Ha egy aprócska harsonát ad 76 kiskacsának, akkor a világ leginkább imádni való felvonulását nézheti végig.

Soha ne bízzon egy medvében! Felettébb aljasak. Ha nem látja a medvét a kifutóban, az azt jelenti, hogy MEGSZÖKÖTT ÉS ÉPPEN ÖN  MÖGÖTT ÁLL. NE FORDULJON MEG, HANEM ROHANJON!

Az Amerikai Egyesült Államok első elnöke, George Washington igazából kilenc, egymásra helyezett koala volt.

A gibbonok imádják a levest. Ha kihelyez egy tál levest, akkor elkerülhetetlen lesz, hogy a gibbon kimászik és megfürdik a meleg lében. Közben folyamatosan üvegrepesztő "Ííí ÍÍÍíí Ííí"-kiáltást hallatt. Ez esetükben a leves iránti tetszés kifejezése.

A flamingók monogámok. Phillip kivételt képez, ő folyamatosan félreporzik.

Forrás: twentytwowords.com

További érdekes cikkeket találsz lentebb, a "Sírjunk, vagy nevessünk?" témánkban:
Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
További anyagok