7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Hogyan tehetne a macskád milliomossá?

A macskák évszázadok óta társai az embernek. Hasznosak, szerethetők és gyakran nagyon szórakoztatóak. De miért van az internet megőrülve a macskákért?  És hogyan lehet sztárolni egy macskát a neten?

Híres macskák persze régóta léteznek - ilyen például Garfield. Ez a híres macska a televízóban és az újságokban is nagy karriert futott be. Vagy ott vannak például a Brighton macskák, akik attól váltak híressé, hogy tulajdonosaik abszurd pózban fényképezték őket. Egy cheshire macska az Alice Csodaországban című filmben kapott szerepet, míg Szilveszter Csőrike mellett nőtte ki magát sztárrá. És hogy messzebb ne menjünk, Hello Kitty mesefigurája már az 1980-as évek óta nagyon népszerű.

Az internet sztárrá avatJA A macskákat

Az egy dolog, hogy a macskád fotóját felteszed a netre, de a macskádat híressé tenni net-szerte, az már egy egészen más történet. A négylábú karrierjének megteremtéséért keményen meg kell dolgoznod.

Olyan híres macskák, mint például a Grumpy Cat és a Maru tulajdonosai már tudják, hogy megy ez. Ők mindent elkövettek híres cicáik média- és nyilvános szereplésének eredményességéért.

De hogyan növelhető a macskád népszerűsége?

Nem tudjuk garantálni, hogy a macskád lesz a következő Grumpy Cat vagy Maru, de ha van egy menő cicád, aki valami szuper dolgot csinál, megpróbálhatod a menedzselését.

 

ÍGY FOGJ HOZZÁ:

  • Mutasd be közösségi csatornákon a macskádat. A YouTube és az Instagram a legjobbak.
  • Rendszeresen posztolj róla minden csatornán. A YouTube nagyszerű helye a vicces macska videóknak.
  • Teszteld le, hogy milyen típusú tartalmak kapják a legjobb visszajelzést és erre tedd a hangsúlyt.

 

Miért találják az emberek a macskákat olyan elragadónak?

Úgy tűnik, mintha a macskák nem mutatnák ki úgy az érzelmeiket, mint ahogyan a kutyák. Pedig a macska több mint egy kis állat. Nagyszerű társ, aki mindig melletted áll. Nem követel állandó törődést, ami jó dolog, mert általában igen elfoglaltak vagyunk. És a cicák gyakran nagyon szórakoztatóak. Tartsd mindig kéznél a kamerádat, hátha a kis állatod úgy dönt, hogy egy jó felvétellel milliomossá tesz!

A milliomos macskák kora

Sok internetes macskasztár évente több százezer dollárnyi bevételt szerez a gazdájának. A te macskád egy mulatságos fotója, vagy videója is lehet egy ilyen pénzmágnes, de ez csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Vágj bele, és tedd világhírűvé a macskádat!

Forrás: www.dumblittleman.com

Ha kutyád van, nem macskád - és így tévedésből kerültél ebbe a témába, olvass tovább érdekes kutyás hírekért! :)
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
További anyagok