14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Élethű, interaktív FÉRFI szexrobotok?

Személyre szabható, élethű, mesterséges intelligenciával ellátott ... és igény szerint akár tünde-fülekkel felszerelt (mert biztos van aki a Gyűrűk Urát is más szemmel nézi..)

A már 20 éve élethű szilikon szexbabákat gyártó RealDoll ügyvezetőjének bejelentése furcsa reakciókat generált a szexuális kiegészítőket gyártó cégek piacán - és a felhasználók közösségi oldalain egyaránt. Matt McMullen nyilatkozata szerint új vállalkozása, a Realbotix készen áll a férfi szexrobotok idei piacraléptetésére. Az élethű, mesterséges-intelligencia vezérelt és interaktív hímnemű  robot-szexpartnert a 2017-es év sztár-termékére, Harmony-ra alapozzák, mely a világ első interaktív női szexrobotja volt.

"Már dolgozunk a mesterséges intelligencia férfi verzióján" - mondta McMullen a Daily Star Online interjújában.

A férfi robot minden formában és méretben rendelhető lesz. A Realbotix weboldala messzemenően részletezi azt, hogy a robot többféle érzelmi reakciót képes arckifejezés révén kimutatni, tud pislogni és a fejét is önhatalmúlag mozgatja - a száját pedig az általa kiadott hangokhoz formálja. A mesterséges inteligencia központ a robot fejében található - de arra a kérdésre, hogy ez az MI központ fogja-e irányítani a robot bionikus péniszét, még nem kaptunk választ.

"A robot a legmagasabb minőséget képviselő baba kombinációja fejlett robot-komponensekkel, melyet egy paraméterezhető, személyre szabható mesterséges intelligencia irányít. Lehetővé tettük azt, hogy élvezetes beszélgetésbe (és egyéb interakciókba) bonyolódhassunk egy géppel!" - állítja a cég weboldala.

A robot piacra dobása több tudóst is elgondolkodtatott azzal kapcsolatosan, hogy vajon milyen etikai következményeket eredményez az intelligens gépekkel folytatott szex. Meglehetősen nyomasztó következtetéseikről bővebben itt olvashatunk...

 

Egy video pedig a 2017-es év sztárjáról, Harmony-ról:

Egyre okosabbak lesznek a minket körülvevő tárgyak - további hírek itt:
Eszközök
Szoftverek
Eszközök
Szoftverek
Eszközök
Szoftverek
Eszközök
Szoftverek
További anyagok