11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Ezt csinálják a pornósztárok, amikor már nem azt csinálják...

Minden szem rájuk tapad amíg a reflektorfényben tevékenykednek - de mi történik velük, miután a "civil" életre váltanak?

Bree Olson 2006 és 2011 között több, mint 280 pornográf filmben szerepelt. 2013-as váltását követően nem került messzire az extrém világtól - Charlie Sheen nyilvános őrületében a színész egyik önjelölt istennőjeként tért vissza a rivaldafénybe, majd az Emberi százlábú 3. című horrorban vállalt filmszerepet.

 

Lisa Ann 522 (!) felnőtt filmben szerepelt - és 53-at rendezett is. Karrierje leghíresebb pontja talán Sarah Palin alteregójának megszemélyesítése volt. 2014-ben visszatért a "normális" életbe ... első lépésként egy mellkisebbítési műtétnek vetve alá magát. Jelenleg pályakezdő pornószínészeket segít elindulni a hivatás rögös útján, TV-műsort vezet és már megjelent első könyve, melynek történetét saját életútjára alapozta.  

 

 

Asia Carrera a Mensa International tagja volt, 156-os IQ-val. Teljeskörű egyetemi ösztöndíjat hagyott ott, hogy tanulás helyett inkább 389 felnőtt filmben szerepelhessen. 2003-ban szakított a filmiparral, azóta Utah-ban él, főállású családanyaként két gyermekét neveli.

 

Jenna Jamesont nemes egyszerűséggel csak “a pornó királynőjeként” emlegették - szerepléseivel összesen 35 díjat nyert. 2008 januárjában vonult vissza a felnőtt filmezéstől, de mint a közmondásos suszter a kaptafához, 2013-ban visszatért a témához, már mint webkamera-modell. 

 

Tara Patrick 1999-ben kezdte pályafutását, összesen 130 filmben szerepelt. 2000 februárjában a Penthouse a hónap “állatkájának” (Pet of the Month) választotta - ez a kitüntető cím ebben az iparágban kiemelt fontossággal bír. Tara ma már saját produkciós cégét, a Teravision INC-t vezeti. 

 

Raylene pályafutása során összesen 456 felnőtt filmben szerepelt. Jó példája annak, hogy a pornótól könnyű visszavonulni … neki ugyanis ez többször is sikerült :) Először 2001-ben, amikor ingatlanügynökként folytatta karrierjét. Sajnos ez anyagilag nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így 2009-ben visszatért a balettbe - khm - ugrálni. Új filmek leforgatását követően 2014-ben újra bejelentette, hogy visszavonul.

 

Sacha Grey 315 filmben szerepelt, és a mai napig ő a legfiatalabb színész aki az AVN női nagydíját elnyerte. “Nyugdíjazását” követően színésznőként folytatta pályafutását, filmekben és TV show-kban szerepel, videojátékok szinkronhangjaként dolgozik. Második könyve, A Juliette-társaság 2013 májusában jelent meg.

További érdekességek Intim témánkban lentebb olvashatóak:
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok