8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

10 fergeteges mém a Trónok harca 8. évad premierjéről (vigyázat, spoilerek!)

Újra itt a Trónok harca! Elindult az utolsó évad, az első epizódban mindent láthattak a rajongók, amit csak reméltek, sőt még annál is többet. A nyitó dallam felhangzásakor kitörő örömmel kaptak a trónrajongók a telefonjukhoz, hogy azonnal megosszák a látottakat. És igen, volt mit megosztani. Itt vannak a legjobb mémek, és nem túlzás, ha azt állítjuk, a rajongók elengedték magukat.

A Lannister-házat letaszítják a trónról, mert ők a 7 királyság legzűrösebb családja (jó, Havas Jon nem tudta, hogy a nagynénje volt az), Bran teát szürcsölve üldögéli végig a drámát, így várja a sorsa beteljesülését, Cersei összeesküvést sző Euron Greyjoy ellen (vagy fordítva?), Sam pedig rájön, hogy a legjobb barátainak a lánya/nagynénje irtotta ki a családját.

Amíg várjuk a következő epizódot és összeesküvés-elméleteket találunk ki, élvezzétek az alábbi mémeket!

1.

 

A Trónok harca szereplői valószínűleg vérszerződést kötöttek az HBO-val, hogy senkinek nem mondanak semmit az utolsó évadról, de pár dolgot azért lehet előre sejteni. A sorozat a játékfilmbe illő csatajelenetekről ismert, a holtak seregével vívott utolsó csatában várhatóan a TV-sorozatok, filmek történetének leghosszabb akciójelenet-folyamára számíthatunk. A csatát Miguel Sapochnik rendezésében, szeles téli időben 55 éjszaka alatt vették fel. David Benioff producer azt mondta az Entertainment Weekly hetilapnak: „Nem túl izgalmas, inkább unalmasan hangzik az, hogy ’a legnagyobb csata’. Éppen ez a kihívás benne, úgy kellett Miguelnek csinálni, hogy ne tudjanak neki ellenállni… ebbe az irányba építkeztünk kezdettől fogva, élők a holtak ellen, és ezt nem lehet egy 12 perces jelenettel elintézni.”

2.

A Kutya: Hagytál meghalni.

Arya: De előbb kiraboltalak.

A Kutya:

Előfordulhat, hogy a rajongók úgy érezték, átverték őket, amikor látták, hogy ez az évad kevesebb epizódot tartalmaz, de semmi gond, megint bőven kapunk szaftos kombinációt. Minden egyes epizód majdnem 2 óra, akárcsak egy nagyfilm. Sajnos azonban akármennyire is így lesz, az epizódok hamarabb véget érnek, mint ahogy annyit mondhatnánk, hogy „jöhetnek a könnyek”.

3.

4.

A következő epizódra egy hetet kell várni

A trónoknál sose lehet tudni, ki lesz a következő halott, mert – nézzünk szembe ezzel – senki sincs biztonságban. Arra lehet fogadni, kit öletnek meg legközelebb, vagy kinek jut a legdrámaibb (legdrágábban forgatott) halál. A sorozatban eddig Meryn Trant halt meg a legdrágábban, a rettenthetetlen Arya Stark ölte meg. Ez az 5. évad utolsó epizódjában, Az Anya irgalmában történt, Arya kiszúrta Trant szemét. Ahogy David Benioff producer elmagyarázta: „igaziból nem szúrhatta ki”, így maradt a drága komputergrafika és persze a smink.

5.

Ilyen voltam, amikor az az átkozott kölyök elkezdte visítani, hogy „Trónok harca”.

6.

Na és mi lesz a vége? Amikor az indiszkrét Kit Harrington az új filmjét reklámozta, elejtett valamit arról, hogy a rajongók nem lesznek elégedettek a sorozat végével. Más híres sorozatok csavaros végével hasonlította össze az MTV News-nak: „A kedvenc TV sorozataim: a Maffiózók, a Totál szívás és a Drót mind úgy végződtek, hogy itt álltam elégedetlenül. Azt hiszem, hihetetlenül nehéz befejezni egy 8-9 évig húzódó TV sorozatot … szerintem nem lesz mindenki boldog, de hát tudjuk, nem lehet mindenkinek megfelelni.”

7.

8.

Jaime a következő epizódban

9.

Spoilerek szöveg nélkül

10.

Forrás: boredpanda.com

Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
Ez fáj
Nevessünk
További anyagok