5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Yehuda 10 mulatságos rajza a felesége várandósságával kapcsolatos küzdelmükről

Yehuda Devir Tel Aviv-i illusztrátor és a felesége, Maya Devir szerelemmel teli kapcsolatuk krónikáját Az egyik nap történt c. online képregény-sorozatban osztják meg a világgal. A rajzokon buta kis banális pillanatok váltakoznak az életüket átformáló döntésekkel.

Yehudáék egy évig küzdöttek a kisbabájukért. Erről itt számoltunk be, amikor kiderült, hogy Maya várandós: Kb egy évig próbálkoztunk, közben felismertük, hogy saját családot teremteni a legnagyobb dolog az életben – mondta Yehuda 2018-ban.

Most pedig megnézhetjük Yehuda tökéletesen vicces illusztrációit a kalandjukról: Maya várandósságáról.

Várandósak vagyunk!”

Yehuda és Maya 2018-ban léptek a várandóssághoz vezető útra. Ez az időszak mindkettőjük számára nehéz volt. „A hónapok utolsó napjait bírtuk a legnehezebben, amikor Mayának esedékes volt a vérzése. Borzasztó érzés újra és újra szembenézni azzal, hogy megint nem sikerült. Az ember úgy érzi, hogy nem képes irányítani a saját életét” mondta a művész.

Vidékre költözünk”

Köszönj a kis barátainak!”

 

Erős kötődése révén ez a kreatív és mulatságos pár a kihívások ellenére képes volt túltenni magát a nehézségeken. „Olyan régen együtt vagyunk, a barátságunk és a szerelmünk olyan erős, hogy úgy érezzük, együtt mindenre képesek vagyunk. A kihívás erősebbé tesz” mondta Yehuda.

Vettem neki egy fitness labdát”

Megmozdult”

A pár rajongói imádják őket, mert megosztják az ilyen kihívásokat és szórakoztató pillanataikat. „Az olvasók a saját életüket látják Az egyik nap történtben, és úgy érzik, nincsenek egyedül… vannak mások is a világon, akik éppen olyanok, mint ők, ugyanúgy tapasztalják a kapcsolataik hegyeit-völgyeit, mint ők, és ez fontos számukra.”

Testi változások”

A mi Valentin-napunk”

Yehuda és Maya a katonaságnál ismerkedtek meg, hosszú barátság után léptek párkapcsolatba. „Az egyik nap történt képregényünk a való életben megtörtént eseteinket örökíti meg, illusztrációkkal akartunk mókás emlékeket teremteni.”

Kaja-őrület”

A haspárna”

Yehuda a képregények fő rajzolója, de a felesége is illusztrátor; elgondolásokkal, kompozíciós vázlatokkal segíti őt. „Leülök és elkezdek dolgozni. Amikor befejezem, Maya korrekciókat, színt, tipográfiát stb javasol. Az egész legföljebb egy napig tart.”

Pisilni kell”

Hálásan köszönöm a követőinknek, hogy szeretnek minket. Nektek köszönhetően folytathatjuk "Az egyik nap történt"-et, és tehetjük boldogabbá a világot!”

Forrás: boredpanda.com

Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
További anyagok