28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Az édesanyja utolsó szívdobbanását tetováltatta a karjára

Idén januárban, amikor Thomas önálló lakásba készült költözni, az édesanyja, minden erejét összeszedve, reszkető kézzel ezt írta neki: - Nagyon fogsz hiányozni, szeretlek. Másnap pedig - újabb szívmegállást követően - elhunyt.

Thomasnak az édesanyja hirtelen szívmegállás miatt kórházba került. Az agya kis ideig nem kapott elég vért, s ez elég volt a kézfunkciók részleges elvesztéséhez: többé nem tudott rendesen írni.

Amikor Thomas önálló lakásba készült költözni, az édesanyja, minden erejét összeszedve, reszkető kézzel ezt írta neki: - Nagyon fogsz hiányozni, szeretlek. Másnap pedig - újabb szívmegállást követően - elhunyt.

Thomas elhatározta, hogy édesanyja búcsúlevelét a karjára tetováltatja. Miután kiderült, hogy az édesanyja az utolsó pillanatig viselte a Fitbit karkötőjét, Thomas a szöveg alá tetováltatta az utolsó szívdobbanás ábrázolását is.

A tetoválás fényképét megosztotta a facebook-on. Azt írta hozzá, hogy ő „tökéletesnek” látja az édesanyja kézírását, és „anyukám, hiányzol”. Úgy véli, ő így figyelmeztet bennünket: ne vegyük magától értetődőnek, hogy a szüleink mellettünk állnak.

A kép több mint 100,000 like-ot és rengeteg kommentet kapott, főleg részvétnyilvánításokat. Az egyik hozzászóló megosztotta a saját karjának a fényképét, amire az 56 éves korában elhunyt édesapja szavajárását tetováltatta.

Forrás: 9gag.com

További tetoválásokkal kapcsolatos cikkeket találsz az alábbi válogatásunkban!
Szépek / Kreatívak
Elszabták / Na nee
Szépek / Kreatívak
Elszabták / Na nee
Szépek / Kreatívak
Elszabták / Na nee
Szépek / Kreatívak
Elszabták / Na nee
További anyagok