27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Orvosi diéta a Levendula Home-ban

A rengeteg különböző, nem hozzáértők által összeállított fogyókúra és diéta mellett ma már szerencsére egyre többen ismerik és választják az orvosi diétát.

A Levendula Home célja, hogy vendégeiknek az ép testben ép lélek érzését biztosítsák, a testi lelki egyensúlynak pedig elengedhetetlen része az, hogy jól érezzük magunkat testünkben, olyan alakunk legyen, amely önbizalmat ad.

Ez sajnos a mai világban nagyon nehéz, mivel rengeteg külső nyomásnak kell megfelelni, a különböző reklámok, tökéletes külsejű modellek pedig sokakban azt az érzést keltik, soha nem lesznek elég jók. Ennek következtében sokan vágnak bele drasztikus és rendkívül egészségtelen, kétes forrásból érkező diétákba és fogyókúrákba, amelyek nagyarányú fogyást, tökéletes testet ígérnek rövid idő alatt.

Ennek a problémának a megoldására, enyhítésére jött létre az úgynevezett orvosi diéta, amelynek lényegét a következőkben ismertetjük.

Lassan, de biztosan

Az orvosi diéta egyik fő célja, hogy lépésről-lépésre vezesse át a pácienst az egészséges életmódra ahelyett, hogy koplalással, túlterheléssel hirtelen nagy súlyvesztést idézzen elő más fogyókúrákhoz hasonlóan. Ehhez arra van szükség, hogy a szolgáltatást igénybe vevő tisztában legyen azzal, hogy mik a céljai. Nem elég, ha egyszerűen fogyni szeretne, arra van szükség, hogy az illető elhatározza, hogy életmódot vált, az orvosi diéta és a szakértők pedig ebben a folyamatban lesznek segítségére. Az általuk összeállított, hatékony terv során a vendégnek először segítenek megszabadulni túlsúlyától, majd lépésről lépésre vezetik az úton, amely a teljes életmódváltáshoz és ezáltal a kívánt súly és alak megtartásához vezet.

Maga a folyamat

Az orvosi diéta során a szakember által összeállított tervben különböző szakaszok szerepelnek. Az aktív, az átmeneti, majd az egészséges étrend fenntartását szolgáló szakaszok segítenek a fogyni vágyónak abban, hogy a fogyás hosszú távú és fenntartható legyen. Az aktív szakaszban a súlyfelesleg leépítése a fő cél, ezt fehérje kiegészítők segítik. Az átmeneti szakasz az új étkezésre, életmódra való áttérést jelenti, ezt követően pedig az egészséges étrend fenntartására szolgáló szakaszok teljes ellenőrzést biztosítanak a táplálkozás felett. A szakértői támogatás elengedhetetlen a kúra sikerességének szempontjából, a szakértő csapat feladata az is, hogy hosszan fenntartható, egészséges étrendet alakítsanak ki, amelyet a program befejezése után is folytatni tud a páciens.

Orvosi diéta a Levendula Home-ban

A Levendula Home-ban az orvosi diétát minden esetben orvosi konzultáció előzi meg és orvosi kontroll mellett zajlik, amely kontrollt Dr. Fekete István háziorvos biztosítja. A központban a programot a Prodimed szakértői segítik, a Prodimed saját fejlesztésű termékei pedig biztosítják, hogy a diétázónak ne kelljen lemondani a finom és változatos ízekről.

Ezek a termékek amellett, hogy tartalmazzák az összes szükséges tápanyagot, amely a szervezet számára nélkülözhetetlen a diéta során is, könnyen elkészíthetők és széles termékkínálatban kaphatók. Segítségükkel koplalás nélkül folytatható a diéta, és hosszú távú eredményt érhetünk el.

Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
További anyagok