27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

11 menyasszonyi fotó smink előtt és után

Az esküvői vendégek kíváncsi kérdései közül az egyik leggyakoribb: "Hogyan fog a menyasszony kinézni?" Bár az eseményben két ember érintett, jellemzően a menyasszony számára igazán fontos, hogy azon a napon különösen szép legyen. Olyan esemény esetén, amely soha nem ismételhető meg, és életre szóló emlék marad, mindenki mindent elkövet, hogy káprázatos legyen. Vannak menyasszonyok, akik nem sajnálják a pénzt arra sem, hogy egy professzionális sminkes varázslatot tegyen az arcukkal.

A koszovói Prizrenben élő sminkművész, Arber Bytyqi művészetét a menyasszonyokon gyakorolja. Ha összehasonlítjuk kliensei smink előtti és utáni képeit, látszik, hogy milyen önbizalomra tettek szert. Munkáit gyakran feltölti az Instagramra, és több mint 260 ezer követője van már. Itt megnézheted más elbűvölő munkáit is.

Ha sminkről van szó, mindenki mást gondol jónak a maga számára. A stílus régiónként is különbözik, Dél-Koreában például a természetes make-up a trendi, míg nyugaton inkább a nehéz, árnyalatokban gazdag, füstös szemű sminket kedvelik, ami önbizalmat és erőt sugároz.

Persze minden menyasszonynak megvannak a saját preferenciái. Vannak, akik mindent bedobnak, míg mások csak finom sminket szeretnének. A legtöbben jól látható sminket akarnak, hiszen ők a nap főszereplői.

Arber Bytyqi-t már a fiatalon érdekelni kezdte a sminkelés. Szeretett szép szemeket, lányokat és szép ruhákat rajzolni. Ezért könnyű volt eldönteni, hogy sminkeléssel foglalkozzon.

Sajnos a családja nem támogatta hobbiját. Ez nem volt a szokás arrafelé, egy férfinek tilos volt a szépségiparban karriert csinálni.

Éveket kellett eltöltenie a közgazdaság területén, mielőtt esélyt kapott arra, hogy a sminkelésre koncentráljon.

Örülhetünk, hogy végül sminkmester lett belőle, igaz? Arber remek munkát végez, mert tudja, hogy a nők szeretnek a lehető legszebbnek mutatkozni ezen a napon.

Mindig meghallgatja ügyfelei kívánságait, és igyekszik a lehető legtöbb információt kapni tőlük arról, hogyan szeretnének kinézni. Azt akarja, hogy minden vendége különleges legyen.

Arber figyel a vendégei arcvonásaira is. A sminknek az is a funkciója, hogy elrejtse a hibákat és kiemelje az arc szép részeit. Arra is szolgálhat, hogy frissnek mutassa a menyasszonyt, aki igencsak kialvatlan az esküvői készülődés közepette!

A menyasszonyok az esküvőjüket megelőző napok készülődése közben stresszes helyzeteket élnek át. Nincsen rózsa tövis nélkül, azaz előfordul, hogy a mennyasszony nem tudja kialudni magát és felkeléskor úgy néz ki, mint egy átbulizott éjszaka után.

Arber és csapata évente több mint 1000 menyasszonyt sminkel.

Arber úgy véli, hogy a make-up olyan, mint az ékszer, egy nő nem állhat az oltár elé, anélkül, hogy ne tegyen valami csillogót a fülébe, vagy a ruhájára. És ez a smink különleges napja is. Éjszaka újra felrakható.

Forrás: Positive Posts

Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
További anyagok