28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Szinte meztelenül egy 45 000 forintos farmerban

A Carmar Denim „különlegesen szabott” farmert dobott a piacra, ami szinte mindent megmutat...

Mintha a lábköz nélküli és a tépett farmer még nem lenne elég - úgy látszik, egy gyártó egészen új szintre akarja vinni a kivágást: a Carmar Denim „különlegesen szabott” farmert dobott a piacra, ami szinte mindent megmutat.

KVÁZI PUCÉRON 170 DOLLÁRÉRT?

A farmer 168 amerikai dollárba kerül, bár alig van benne anyag. A meghirdetett nadrágok azonnal elkeltek, és most már várólista van.

Emlékszel még, milyen volt a farmer, amikor még csak egy nadrág volt? Aztán jött a szűk farmer, a magas derekú, a buggyos… mind forradalmian új volt a maga idejében. De változnak az idők: a valaha szerény alapdarabnak a legfurcsább új változatai jelentek meg, a lábköz nélkülitől a szó szerint darabjaira tépettig.

A farmervilágot hódító legújabb szabászati botrány azonban a Los Angeles-i Carmar Denim „különlegesen szabott” farmere, ami olyannyira pucéron hagyja a viselőjét, hogy gyakorlatilag felér egy anatómiai leckével.

Szinte mindenütt szó szerint „kivágott”: ahol még egy fügefalevél-darabka sincs, ott pár farmeranyag-szálacska lóg.

A figyelemfelkeltő ruhadarabot a gyártó honlapján a manöken magasan felszabott fürdőruhára húzta, ha esetleg nem értenénk, miről van szó. A legviccesebb az egészben az, hogy a mindössze 2dkg anyagot tartalmazó „nadrág” 168dollárba kerül – ezen még a kalandvágyó vevők is egy pillanatra meghökkennek.

Érdekes, hogy a honlap szerint ez „magas derekú farmer, elöl és hátul nagy feltűnő kivágásokkal, kényelmes laza viselet”. Az viszont nem világos, mennyire kell lelazulni ahhoz, hogy valaki kilépjen ebben a „nadrág-pótlékban” az utcára.

Nem csoda, hogy csüggedt reagálások tűntek föl a közösségi médiában. „Szóljon már valaki, hogy ez csak egy viccbolt terméke, és senki nem olyan oktondi, hogy 168 dollárt fizessen érte” írta valaki a twitteren. „Mintha kifogytak volna az ötletekből” tette hozzá egy másik, és:

„Gyerünk, segítsünk nekik, mert úgy látszik, valaki azt mondta: csináljunk nadrágot, ami olyan, mint egy istráng! Ennél hülyébb dolgot még nem láttam.”

Egy dolog biztos: aki hajlandó ezt fölvenni, annak bizonyosan alsóneműt is kell hordania, különösen ha be akarja tartani az illemszabályokat.

A képek forrása: Carmar Denim

Érdekelnek az öltözködési tippek? Olvass tovább!
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok