9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Ideális helyszín tökéletes rendezvényhez

A rendezvények közül az esküvő szervezésekor a legfontosabb a helyszín kiválasztása. A meetingek, gála vacsorák, születésnapi vacsorák, ünnepi rendezvények mind-mind ismétlődnek. Ezzel ellentétben esküvő jó esetben csak egyszer van egy ember életében. Ezzel profi módon kell foglalkozni és a legjobb, ha rendezvényszervezésben jártas csapattal dolgozunk együtt, így az esemény nagy eséllyel magas színvonalú lesz.

Mivel az esküvő egy ember életében a legfontosabbnak mondott rendezvény, annak a szervezési vonalvezetését érdemes minden más rendezvénynél is alkalmazni, ezzel biztosítva a többi jeles nap tökéletességét is.

Az esemény részleteinek kidolgozása

Az ördög mindig a részletekben rejlik. Ez a rendezvényszervezés során igaz főleg. Minden eshetőséget vegyünk előre számításba, hogy az esetleges bekövetkezése esetén már legyen kész mentőtervünk.

Helyszín

Ne csak egy szép helyet válasszunk! Olyan helyszín kell, ahol van vendéglátás is, tehát az étel és ital ellátásról is gondoskodni tudnak magas színvonalon.

Szóba jöhet olyan esemény is, mely egyszerre több helyszínen zajlik, így a vendégkör együtt vándorol. De a legideálisabb az a lehetőség, amikor a vendégeknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy rövid időt az esemény keretein belül a közelben tölthessenek. Ezeket a lehetőségeket csomagajánlatok keretén belül tudjuk elérhetővé tenni.

Helyszín választásnál fontos az is, hogy ne egy elavult technikai rendszerű lyukba szervezzük az eseményt, hanem egy modern technikai berendezéssel felszerelést helyet válasszunk. Ettől lesz egy esemény színvonalas.

Dátum

A dátum kiválasztása során javasolt esőnapot is tervezni, ha a kiválasztott napon a helyszín már foglalt lenne, vagy egy fontos résztvevő más irányú elfoglaltsága miatt nem tudna részt venni.

Létszám, vendégek összetétele

Alap dolog, mivel a létszámhoz megfelelő rendezvényhelyszínt kell találnunk. Rossz sok vendéget kis helyre zsúfolni, vagy kevés embert nagy helyre ültetni. Mindkét verzió rányomja a bélyegét az eseményre. Fontos számolni azzal egy rendezvény szervezésekor, hogy a résztvevők között lesznek-e gyerekek, hiszen számukra nem árt, ha tudunk biztosítani egy olyan sarkot, ahol tombolhatnak úgy, hogy közben nem zavarják a többi résztvevőt.

Parkoló, szállás

Egy a világvégén lévő helyszín nem jó. A helyszínen vagy annak közelében autóknak parkolóhelyet kell biztosítanunk. Illetve szálláslehetőség is kell, hogy legyen a közelben, ha valaki már nem tud hazamenni.

Amint láthatják, egy igazán jó, az elképzeléseiknek megfelelő rendezvény szervezése nem olyan egyszerű, mint a bevásárlás. Előnyösebb ezt olyanra bízni, aki rutinosan lebonyolítja azt. A Rudas Bistro gondos kezei által a vendégeknek nem lesz panasza. A kulináris élvezetek mellett a hely fizikai adottságainak köszönhetően a felhőtlen szórakozást és a lélegzetelállító megjelenést is garantálni tudja. Remek belvárosi elhelyezkedése teszi tökéletes rendezvényhelyszínné.

Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
További anyagok