6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Középiskolás lányok iskolatáskája

A középiskolás lányok iskolatáskája már tükrözi gazdája személyiségét, hiszen a tinédzserkorú lányok már nem engedik ki kezükből a választás jogát. Amikor új táska vásárlása kerül szóba, maguk néznek utána a választéknak az interneten. A kiszemelt iskolatáska egyaránt tükrözi saját ízlésüket, és a táskával szemben elvárt igényeiket.

Hátizsák az örök kedvenc

Ha belegondolunk, ebben nincsen semmi meglepő. Miért? Mert a hátizsák szabad mozgást és szabad kezeket biztosít viselője számára. Kényelmes és segíti a helyes testtartás megőrzését. Továbbá az sem jelenthet problémát, ha az iskolatáskán kívül tornazsákot vagy hangszertokot, esetleg laptoptáskát kell cipelniük a lányoknak, hiszen marad szabad kezük, amivel kapaszkodhatnak a buszon vagy a villamoson. A hátizsákok végtelen választékban kaphatóak. A tini lányok számára bőven kínálkozik lehetőség, hogy kedvükre válogassanak a különböző színű, mintájú és stílusú, eltérő méretű és különféle célnak megfelelő hátizsákok között.

A nők és a rengeteg zseb a táskában

Kortól függetlenül fontos egy nő számára, hogy táskájában – és sokszor annak külső felén is – egymást érjék a különböző méretű és formájú zsebek, rekeszek, hurkok. Teljesen mindegy, milyen típusú táskáról van szó, akár női táska, akár bőrönd, nem állhat csupán egy nagy rekeszből.

A zsebek iránti igény már iskoláskorban jelentkezik a lányoknál, tehát a középiskolás lányok az iskolatáskától is elvárják, hogy bármit el tudjanak rakni a táskába. Nem hiába, hiszen hogyan találnák meg az iskolatáska mélyén például a telefontöltőt, ha nem tartanának rendet a táskájukban lévő színes kavalkádban? Nem lehet rendszerezni a tanszereket, az íróeszközöket, tornafelszerelést, sminkeszközöket és minden más lányos holmit és csajos apróságot megfelelő mennyiségű zseb és rekesz nélkül, nem igaz?

Mi van még a hátizsákon kívül?

A választék széles: modern aktatáska, gurulós hátizsák, laptoptáska, oldaltáska vagy akár női divattáska. Tulajdonképpen bármilyen típusú táska megfelel a célnak és a középiskolások élnek is a lehetőséggel. A sportosabb lányok előszeretettel hordanak oldaltáskát, a csajosabb lányok szívesen döntenek egy fiatalos és megfelelő nagyságú női divattáska mellett. Egyre gyakrabban látni aktatáskát tinédzser korú lányoknál, melynek modern dizájnja érthető módon felkeltette az ő érdeklődésüket is.

Gurulós hátizsákot pedig azok a fiatal lányok választanak, akik arra kényszerülnek nap mint nap, hogy számukra túlságosan nehéz tanszereket és felszereléseket hordjanak magukkal a középiskolába és a különböző magánórákra, felkészítőkre, edzésekre.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok