28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Egy egyedi limuzin, a Crysler 300 C

Már maguk a limuzinok sem tartoznak a szokványos, hétköznapi autók közé. Ha pedig valaki látja a Crysler 300 C 9+1 fős limot, el kell ismernie, hogy ez különösen igaz erre az autóra.

Az egyedileg gyártott, külön rendelésre készült Crysler 300 C 9+1 fős limo gold-glitter metál színével még inkább kilóg a sorból, mivel nem a hagyományos fehér megjelenést láthatjuk, de még az ajtaja is felfelé nyílik. Bár messziről kicsit sárgának tűnhet, napfényben és az éjszaka fényeiben csak úgy kiragyog a többi autó közül. Ha megáll valahol, akkor aztán minden száj tátva marad, ahogy a sofőr kipattan a felfelé nyíló Lambo door alatt.

A belső tere sem marad el extravagancia tekintetében a külsejétől, hiszen erről az üvegből készült tető is gondoskodik. Így a limuzinos városnézés folyamán felfelé és oldalra egyaránt bámészkodhatunk, míg kintről nem láthatnak be a lesötétített ablakoknak köszönhetően. Ezáltal maximális diszkréciót nyújt, és csak akkor láthatják a bent ülőket kintről, hogyha a nyitható napfénytetőn kiállva élvezzük az utazást. A limuzin klimatizált, így a teljesen zárt ablakokkal való utazás sem jelent gondot.

A belső teret a fekete és a fehér dominanciája jellemzi, hiszen a fekete bőr kanapé és a fehér bárpult remekül kiegészítik egymást. Mivel egy limuzinnal történő utazásnak bővelkednie kell az extrákban, így a bárpult fényei mindig egyedi mintát alkotnak, arról nem is beszélve, hogy itt találhatjuk meg a minden utazáshoz járó ajándékot, a hűtött pezsgőt. Sőt, a világító disco floor is egyedileg készült a limoba, ami aztán tényleg megteremti az alap buli hangulatot a hozzá tartozó lézershow-val együtt.

Ezen kívül pedig különlegessége még a nagy méretű monitor, melyet 2 helyen is elhelyeztek, valamint az érintőképernyős vezérlőpanel és a nagy teljesítményű HiFi berendezés. Igény esetén akár telefonról vagy pendrive-ról is hallgathatjuk a kedvenc zenéinket, sőt, akár Youtube-on keresztül is bekapcsolhatjuk azokat, hála a free WiFi szolgáltatásnak. Így, ami nappal egy elegáns és sikkes luxusautó, éjszakára egy igazi partylimuzinná alakul át.

Azt gondolnánk, hogy a fentieknek igazán borsos ára lehet, hiszen egy ilyen luxusautót bérelni biztosan nem lehet 100 000 forint alatt. Bármilyen meglepő, lehet. A PLS Partylimuzinnál 1 óra bérlés csupán 29 900 Forint, míg 2 óra 50 000. Innentől pedig minden megkezdett félóra 10 000, illetve megkezdett óra 20 000 Forint.

Limuzint bérelhetünk akár abból a célból is, hogy kivigyen minket a reptérre, vagy egy érkező családtag, ismerős, tárgyalópartner elé is küldhetünk, hogy jelezzük, hogy mennyire figyelünk a kényelmére. Sőt, hétköznap különböző akciókkal és kedvezményes árakkal várják az érdeklődőket, melyekről egyedi ajánlatban érdeklődhetünk, valamint ez a limuzinbérlési lehetőség Magyarország teljes területén elérhető.

Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
Tárgy
Élmény
További anyagok